28η αγωνιστική

*Μετρούν 8/10 αναμετρήσεις με goal/goal τελευταία μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*H Αλμερία δεν έχει υποστεί ήττα από τη Μιραντές στα πρόσφατα 6 παιχνίδια, επίσημα και φιλικό.

*Α’ Γύρος: Μιραντές – Αλμερία 1-4

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας

ΑΛΜΕΡΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 0-1 εκτός έδρας, έχοντας αντίπαλο τη Μάλαγα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και έμειναν στο μηδέν. Στο 53’ ο Σαντίκ σκόραρε το μοναδικό τέρμα στο παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους.

Η Αλμερία είναι πάλι εδώ! Μετά την πρώτη νίκη για το 2022 εναντίον της Ιμπίθα με σκορ 2-0 εκτός έδρας, σημείωσε και δεύτερη διαδοχική. Αυτή τη φορά ήταν εκτός έδρας, επί της Μάλαγα (0-1). Ένα τέρμα από τον καλύτερο παίκτη της, τον επιθετικό Ουμάρ Σαντίκ, στις αρχές του δεύτερου μέρους ήταν αρκετό για τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο 25χρονος Νιγηριανός φορ έφτασε τα δέκα τέρματα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και είναι ο πρώτος σκόρερ της Αλμερία. Δύο νίκες και τρεις ήττες ο απολογισμός για την ομάδα του Ρούμπι στα τελευταία πέντε ματς, υπολείπεται ενός πόντου της Έιμπαρ που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. “Η Μιραντές είναι μια ομάδα που αν σε πιάσει στον ύπνο, μπορεί να σε ξεγυμνώσει”, δήλωσε ο Ισπανός προπονητής. Εξέτισε και επιστρέφει ο Ραμαζάνι, όμως είναι εκτός ο μπακ Νιέτο. 

Αλμερία Στατιστικά

*7/10 με N/G (δες το στη stoiximan casino)

*8/10 αναμετρήσεις είχαν under 2.5

*Δέχεται γκολ σε 7/13 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα 

ΜΙΡΑΝΤΕΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Υπέστη ήττα με σκορ 0-3 εντός έδρας με αντίπαλο τη Σπόρτινγκ Χιχόν, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 33’ ο Τζούρτζεβιτς σκόραρε για το 0-1 του ημιχρόνου, ενώ στο 67’ ο Αϊτόρ Γκαρθία πέτυχε δεύτερο τέρμα για τους φιλοξενούμενους. Στο 72’ ο Κρίστιαν Ριβέρα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Μιραντές δεν είναι σε καλή κατάσταση αγωνιστικά και ο τρόπος που έχασε στο πλαίσιο της προηγούμενης αγωνιστικής, έφερε ανακατατάξεις στην ομάδα. Το συγκρότημα του Λόλο Εσκομπάρ έχασε εντός έδρας από τη Σπόρτινγκ Χιχόν (0-3) και αυτό ήταν το “κύκνειο άσμα” του Ισπανού τεχνικού στον πάγκο. Αντικαταστάτης του είναι ο Γιοσέμπα Ετσεμπερία. Ο 44χρονος Βάσκος που έκανε σπουδαία καριέρα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο ως ποδοσφαιριστής, έχει βρεθεί στο παρελθόν στον πάγκο των Τενερίφε και Αμορεμπιέτα. “Θα υπάρξουν αλλαγές στην ομάδα, όμως θα της εφαρμόσουμε με φυσικότητα”, δήλωσε ενόψει του ματς με την Αλμερία. Σταθερά εκτός δράσης παραμένουν οι τραυματίες Σιμόν Μορένο και Χελαμπέρτ. 

Μιραντές Στατιστικά

*7/10 παιχνίδια έληξαν με No Goal

*5/7 ματς τελευταία με over 2.5 γκολ

*Σκοράρει σε 8/13 ματς εκτός έδρας

Αλμερία – Μιραντές στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ