*Τρίτος γύρος του FA Cup Αγγλίας. Νοκ-άουτ αναμέτρηση, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

*Με Over 2.5 τα 3/3 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal τα 2/3 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ ΑΝΑΛΥΣΗ (Τσάμπιονσιπ)

Καλή εμφάνιση, αλλά χωρίς ουσία για τη Νότιγχαμ Φόρεστ στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Χάντερσφιλντ. Είχε τον έλεγχο της μπάλας, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, όμως απείλησε με ελάχιστες από αυτές την αντίπαλη εστία, με αποτέλεσμα να μην βρει δίχτυα. Στο αμυντικό της κομμάτι δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, αλλά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τρόπο να παραβιάσουν την εστία της.

Δύσκολο έργο κόντρα στην Άρσεναλ για την πρόκριση στην επόμενη φάση του FA Cup. Ψάχνει αντίδραση μετά τις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα και ξέρει πολύ καλά πως αυτό είναι ένα πολύ δυνατό τεστ για να δει σε τι επίπεδο βρίσκεται, καθώς είναι μια από τις ομάδες που διεκδικούν, έστω και μέσω των πλέι-οφ, την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία. Δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις της, ενώ παράλληλα φάνηκε να επιστρέφουν τα αμυντικά προβλήματα που είχε στην αρχή της σεζόν.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Χάντερσφιλντ με σκορ 0-1, στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το γκολ που έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Χολμς στο 30’.

Νότιγχαμ Φόρεστ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.(δες το στη Stoiximan)

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΝΑΛΥΣΗ (Πρέμιερ Λιγκ)

Το πάλεψε όσο το δυνατόν περισσότερο η Άρσεναλ, όμως δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, εντός έδρας. Δεν είχε κατοχή της μπάλας, δημιούργησε ευκαιρίες, όμως απείλησε ελάχιστα την αντίπαλη εστία, καταφέρνοντας παρ’ όλα αυτά να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Η αμυντική της λειτουργία ήταν σε γενικές γραμμές σταθερή, όμως η πίεση που άσκησαν οι φιλοξενούμενοι δεν της επέτρεψαν να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της.

Θέλει να βγάλει αντίδραση και έχει την ευκαιρία να το συνδυάσει με πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Τις χωρίζει μια κατηγορία, όμως παραμείνει αρκετά επικίνδυνη αντίπαλος και δεν θα πρέπει να την υποτιμήσει σε καμία περίπτωση. Η Άρσεναλ γενικώς έχει βελτιωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από την αρχή της σεζόν και δικαίως θέλει μια καλή πορεία σε αυτή τη διοργάνωση. Μετράει τέσσερις νίκες και μία ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια που έδωσε, έχοντας πετύχει 17 τέρματα, ενώ παράλληλα έχει δεχθεί μόλις 4.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι με σκορ 1-2, στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Σακά στο 31’, όμως ισοφαρίστηκαν από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάχρεζ στο 57’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ρόντρι στο 90+3’.

Άρσεναλ Στατιστικά

*Με Over 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Goal/Goal έληξαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Νότιγχαμ Φόρεστ – Άρσεναλ στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ