* 16η Αγωνιστική

* Under 2.5 τα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Στο Λιγκ Καπ (24/07): Τοντέλα – Ζιλ Βισέντε 0-1

ΤΟΝΤΕΛΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Βάλσαμο το Κύπελλο για την Τοντέλα, την προηγούμενη Τρίτη πανηγύρισε ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού με το 3-1 επί της Εστορίλ! Για πρώτη φορά στην ιστορία της φτάνει τόσο μακριά στο Κύπελλο.

Δεν πτοήθηκε από το προβάδισμα των αντιπάλων, επιτέθηκε μεθοδικά από τα πλάγια και γύρισε το παιχνίδι λίγο πριν και λίγο μετά το ημίχρονο. “H ομάδα πίστεψε σε αυτό που κάναμε, στοχευμένα ρίξαμε το ρυθμό, ευτυχίσαμε να ισοφαρίσουμε πριν το ημίχρονο και αυτό μας έδωσε “φτερά” για το δεύτερο μέρος”, σχολίασε μετά το τέλος του αγώνα ο κόουτς Αγιεσταράν.

Άφησε πίσω της έτσι τις τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα από Πάσος Φερέιρα (0-1 εντός), Γκιμαράες (5-2 εκτός) και Σπόρτινγκ (2-0 εντός). Ξεπέρασε τη μίνι περιπέτεια με τον κορωνοϊό και καλείται να πάρει ανάσα και στην Primeira Liga, όπου είναι οριακά (+1) εκτός επικίνδυνης ζώνης.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (3-1) επί της Εστορίλ για το Κύπελλο. Η Εστορίλ προηγήθηκε με πέναλτι του Ρουίζ στο 18ο λεπτό και η Τοντέλα απάντησε με κοντινό πλασέ του Ντάντας στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Με όμορφο γυριστό του Μποσέλι γύρισε το ματς στο 51’ η Τοντέλα και στο 68’ ο Ντος Άντζος έγραψε το τελικό σκορ.

ΤΟΝΤΕΛΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 3.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (δες το στο pamestoixima)

* Goal/Goal τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΖΙΛ ΒΙΣΕΝΤΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Αδίκησε τον εαυτό της η Ζιλ Βισέντε στο τελευταίο της παιχνίδι, πλασματικό το τελικό 0-3 από την Σπόρτινγκ. Στάθηκε καλά απέναντι στους πρωταθλητές, απείλησε και πριν και μετά το 0-1, το οποίο ήρθε από τραγικό λάθος στην ανάπτυξη της ομάδας. Άτυχη στις δύο εκτελέσεις των αντιπάλων, τα γκολ μπήκαν με κόντρα σε σώματα. Αναποτελεσματική στα τελειώματά της η ομάδα του Σοάρες.

“Φτάσαμε στην 15η αγωνιστική για να δεχθούμε τέτοιο γκολ από το build up της άμυνας. Αυτός ο τρόπος παιχνιδιού όμως μας έχει δώσει ποιότητα και αρκετούς βαθμούς στα προηγούμενα παιχνίδια”, σχολίασε ο κόουτς Σοάρες για το πρώτο γκολ που άλλαξε και το ρου του αγώνα.

Είχαν προηγηθεί δύο πολύ καλές εμφανίσεις που συνοδεύτηκαν με νίκες στην έδρα της Πάσος Φερέιρα (0-1) και εντός με τη Φαμαλικάο (4-0). Ήταν αήττητη στα πέντε προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος (3-2-0), με αποτέλεσμα να βρίσκεται ψηλά, στην 8η θέση και το -5 από την “ευρωπαϊκή” 5αδα, που είναι και ο μεγάλος στόχος του συλλόγου.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (0-3) από την Σπόρτινγκ. Στο 12ο λεπτό ο Φουτζιμότο αποβλήθηκε για τη Ζιλ Βισέντε, αλλά δέκα λεπτά αργότερα η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε με την επίσης απευθείας κόκκινη του Νέτο. Στο 37’ ο Φρέλιχ απέκρουσε το πέναλτι του Γκονσάλβες για την Σπόρτινγκ. Από λάθος στην ανάπτυξη και κόντρα στο σουτ του Σάντος ήρθε το 0-1 για την Σπόρτινγκ στο 53’, από στημένη μπάλα και ξανά κόντρα έγινε και το 0-2 του Ινάσιο. Στις καθυστερήσεις ο Μπραγκάνσα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΖΙΛ ΒΙΣΕΝΤΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Over 2.5 τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Τοντέλα – Ζιλ Βισέντε στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ