FIBA Champions League: Καθαρίζει η Καρσίγιακα

Lida_Betarades
Λήδα Χούκλη
Ανανεώθηκε:
FIBA Τσάμπιονς Λιγκ

5404. ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ – ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ (19:00)

Η Καρσίγιακα κατάφερε και έβγαλε αντίδραση την κρίσιμη ώρα. Εκεί που δεν είχε πάει καλά στα ματς πριν τη διακοπή και εκεί που ξεκίνησε με διασυρμό από τη Φενέρ 91-69, είχε το ντέρμπι με τη Γαλατά και όλοι ήξεραν ότι μία ενδεχόμενη ήττα θα την έβαζε κανονικά σε κρίση. Οι παίκτες του Σαρίτσα όμως έβγαλαν φοβερή αντίδραση. Κέρδισαν την αντίπαλό τους με 73-67 παίζοντας εξαιρετική άμυνα. Στο Τσάμπιονς Λιγ αν κερδίσει σήμερα κλειδώνει την 3η θέση, αν χάσει όμως μπλέκει άσχημα.

Καρσίγιακα – Χάποελ Ιερουσαλήμ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Χάποελ δεν τα έχει πάει καλά στον όμιλο παρότι στο Ισραήλ είναι πρώτη στη βαθμολογία πάνω και από τη Μακάμπι. Αυτό έφερε τη λύση συνεργασίας με τον κόουτς Αμιέλ και στη θέση του ανέλαβε ο παλιός άσσος Γιοτάμ Χαλπερίν που εδώ και τρία χρόνια ήταν τεχνικός διευθυντής στην Ιερουσαλήμ. Θα δείξει αν θα πιάσει αυτό το πείραμα. Αν χάσει σήμερα μπορεί μετά να πιάσει μόνο την 3η θέση και αυτό δεν είναι σίγουρο. Αν κερδίσει όμως μπαίνει δυνατά ακόμη και για τη δεύτερη.

Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Μπάσκετ

Θα καθαρίσει το ματς η Καρσίγιακα. Είναι εμφανές ότι στη Χάποελ φέτος δεν έχει βγει το πλάνο και η κίνηση να μπει ο Χαλπερίν σαν πρώτος κόουτς μοιάζει μάλλον με κίνηση πανικού, ή έστω προσωρινή για να βγει η χρονιά παρά κάτι άλλο. Το όριο του αγώνα έχει βγει στους 6.5 πόντους και θα πάμε με τον άσσο στο χάντικαπ στο 1.90 στη stoiximan.