*Πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον 2ο γύρο του FA Cup. Οποια ομάδα κερδίσει, περνάει στον επόμενο γύρο. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί επαναληπτικός στην έδρα του τωρινού φιλοξενούμενου.

*Οι δύο ομάδες παίζουν για πρώτη φορά μεταξύ τους στην ιστορία τους.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΙΠΣΟΥΙΤΣ ΑΝΑΛΥΣΗ (Λιγκ 1)

Η Ιπσουιτς έφερε 2-2 εντός έδρας με την Αρσεναλ U21 για το Λιγκ Τρόφι, αν και προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο, χάνοντας στα πέναλτι με 3-4, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια του θεσμού. Και στα 10 τελευταία παιχνίδια στην έδρα της έχει χάσει μόνο μία φορά, από την πρωτοπόρο της κατηγορίας της, Ρόδεραμ, έχοντας και τέσσερις νίκες σε αυτό το διάστημα.

Είναι οριακά στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας, στην 11η θέση συγκεκριμένα, στο -7 από την πρώτη εξάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο, στο -11 από την πρώτη δυάδα και την απευθείας άνοδο, ενώ είναι και στο +10 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Ιπσουιτς έφερε 2-2 εντός έδρας με την Αρσεναλ U21, αν και προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο χάρη στα γκολ του Τζάκσον (31’, 43’). Αλλά δέχθηκε την ισοφάριση μέσα σε τρία λεπτά στο δεύτερο μισό του αγώνα, με αυτογκόλ του Βίνσεντ – Γιανγκ στο 68’ και με τέρμα του Μπαλογκούν στο 71’.

Ιπσουιτς Στατιστικά

*Εχει 4/5 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Betshop)

*Εχει 10/16 over 2,5 εντός έδρας στη σεζόν.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΑΡΟΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ (Λιγκ 2)

Η Μπάροου ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας από την Σάτον, γνωρίζοντας τρίτη συνεχόμενη ήττα, ενώ έφτασε τους τέσσερις σερί αγώνες που δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει ένα γκολ. Και μακριά από την έδρα της έχει δύο συνεχόμενες ήττες και δεν κερδίζει στους τρεις τελευταίους αγώνες της.

Είναι χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας της, στην 20η θέση για την ακρίβεια, στην ελάχιστη απόσταση ασφαλείας, στο +4 συγκεκριμένα, από την προτελευταία θέση και τη ζώνη του υποβιβασμού.

Παραμένουν εκτός οι τραυματίες Ντέβιτ (ΜΕ), Μάικ Τζόουνς (ΜΕ), Μπίντλινγκ (ΜΕ), Εντίλε (ΑΜ) που έχουν χάσει και τα προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας τους, αν και σιγά – σιγά πλησιάζει η ώρα επιστροφής κάποιων από αυτούς, αλλά χτύπησε πάλι ο επιθετικός Σι που θα μείνει για λίγο καιρό ακόμη εκτός δράσης. Επιστρέφει από τιμωρία ο αμυντικός Μπρο.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Μπάροου έχασε 1-0 εκτός έδρας από την Σάτον, με το γκολ να το δέχεται από τον Ατζιμπόγιε στο 16’, πιέζοντας έντονα στη συνέχεια, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, χωρίς να τα καταφέρει τελικά.

Μπάροου Στατιστικά

*Εχει έξι σερί N/G, τα πέντε πιο πρόσφατα μαζί με under 2,5.

*Εχει 7/12 N/G εκτός έδρας στη σεζόν.

Ιπσουιτς – Μπάροου στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ