Φάση των “16” 

*Μονός αγώνας. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο, ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

*Τελευταία επίσημη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, το 2014, με τη νίκη της Γάνδης με σκορ 0-1, στο πλαίσιο του Κυπέλλου.

ΛΟΜΕΛ ΑΝΑΛΥΣΗ (Β’)

Η Λόμελ συμμετέχει στη δεύτερη κατηγορία του βελγικού ποδοσφαίρου και η πορεία της φέτος δεν είναι ιδανική για να ελπίζει βάσιμα ότι θα κυνηγήσει την άνοδο. Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με αντίπαλο τη Βέστερλο (0-1). Ήττα που ήρθε στις λεπτομέρειες, καθώς το νικητήριο τέρμα των φιλοξενούμενων σημειώθηκε στο φινάλε της αναμέτρησης. Δεν έχει νίκη για τέσσερα παιχνίδια, με απολογισμό μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Απέχει 16 πόντους από την κορυφή της βαθμολογίας. Όσον αφορά το Κύπελλο, απέκλεισε τη Νίγκεμ Σπορτ με νίκη 2-4 και στη συνέχεια τη Σαρλερουά στα πέναλτι, σε εκτός έδρας αναμέτρηση που έληξε 0-0. Εκτός αποστολής ο Ραφίκ Μπελγκάλι και ο Ντάνιελ Αζράνι.  

Προηγούμενο παιχνίδι: Γνώρισε την ήττα με σκορ 0-1 εκτός έδρας, με αντίπαλο τη Βέστερλο, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με αμυντικούς προσανατολισμούς και δε δημιούργησαν πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Το γκολ της νίκης για τους φιλοξενούμενους, σημείωσε ο Ντάτσι στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Λόμελ Στατιστικά

*4/6 ματς με G/G (δες το στη betshop)

*4/6 αναμετρήσεις έληξαν με over 2.5

*Δέχεται γκολ σε 6/7 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΑΝΔΗ ΑΝΑΛΥΣΗ (Α’)

Η Γάνδη επέστρεψε στις νίκες, καθώς επιβλήθηκε εντός έδρας της Σταντάρ Λιέγης (3-1), για το πρωτάθλημα. Έκανε πειστική εμφάνιση, αν και προερχόταν από την αποτυχία να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στην Κύπρο, στην αναμέτρηση με την Ανόρθωση, όπου ηττήθηκε με σκορ 1-0, για το Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Δεύτερη νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια για τα “Βουβάλια”, μετρούν επίσης ισάριθμες ισοπαλίες και μία ήττα. Έχει καταφέρει να βρεθεί στην οκτάδα των πλέι οφ Ευρώπης, όμως δεν της αρκεί και θα προσπαθήσει για ψηλότερα.Στο Κύπελλο, έπαιξε έναν γύρο και απέκλεισε την άσημη Μπελίσια Μπίλζεν με νίκη 4-0 εντός έδρας. Όσον αφορά την αποστολή, εξέτισε και επιστρέφει ο μέσος Ζουλιέν Ντε Σαρ. Εκτός οι Μπεζούς, Γιούλσαγκερ, Τσακβετάτζε, Λέμαγιτς.

Προηγούμενο παιχνίδι: Επικράτησε με σκορ 3-1 εντός έδρας της Σταντάρ Λιέγης, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 22’ ο Τισουνταλί σκόραρε για το 1-0 του ημιχρόνου. Στο 57’ ο Σικέ πέτυχε αυτογκόλ για το 2-0 της Γάνδης και στο 67’ ο Τισουνταλί ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1. Στο 68’ ο Ντένουμ σκόραρε για τους φιλοξενούμενους και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Γάνδη Στατιστικά

*4/6 αναμετρήσεις είχαν goal/goal

*3/5 παιχνίδια έληξαν με over 2.5

*Σκοράρει σε 7/14 ματς εκτός έδρας

Λόμελ – Γάνδη στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ