*Επαναληπτικός αγώνας για τον πρώτο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν δεν βγει νικητής, η πρόκριση κρίνεται στα πέναλτι.

*Το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι: Νορθάμπτον – Κέιμπριτζ 2-2

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΚΕΪΜΠΡΙΤΖ ΑΝΑΛΥΣΗ (Λιγκ 1)

Η Κέιμπριτζ έχασε με το «βαρύ» 4-1 εκτός έδρας από τους ΜΚ Ντονς, απογοητεύοντας με την εμφάνιση της, με αυτήν να είναι η δεύτερη συνεχόμενη ήττα της, τρίτο σερί παιχνίδι που δεν κερδίζει. Βέβαια όλα ήταν μακριά από την έδρα της, καθώς σε αυτήν κέρδισε τον πιο πρόσφατο αγώνα της, ενώ γενικώς φέτος έχει μόλις δύο ήττες σε 12 παιχνίδια εντός, αλλά και με μόνο πέντε νίκες!

Στο πρωτάθλημα της είναι ακριβώς στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, στην 12η θέση, όμως από πλευράς βαθμών είναι λίγο πιο κοντά στην πρώτη εξάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς ανόδου, στο -6 συγκεκριμένα, ενώ είναι στο +7 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Οι αμυντικοί Αϊρντεϊλ, Τζορτζ Γουίλιαμς έχουν κάποιες ενοχλήσεις μετά τον προηγούμενο αγώνα, με τη συμμετοχή τους αμφίβολη για τη σημερινή αναμέτρηση.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Κέιμπριτζ έχασε εύκολα με 4-1 εκτός έδρας από τους Μίλτον Κέινς Ντονς, πληρώνοντας το πολύ κακό της πρώτο ημίχρονο, όταν και δέχθηκε τρία γκολ από τους Τουάιν (13’, 36’), Γουότερς (25’) με τον τελευταίο να σκοράρει και δεύτερο γκολ στο 76ο λεπτό. Και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Σμιθ στο 82’.

Κέιμπριτζ Στατιστικά

*Εχει 4/6 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Betshop)

*Εχει 6/12 G/G εντός έδρας.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ ΑΝΑΛΥΣΗ (Λιγκ 2)

Η Νορθάμπτον προηγήθηκε, αλλά όχι μόνο δεν κράτησε τη νίκη, όχι μόνο έχασε, το πέτυχε ενώ είχε αριθμητικό πλεονέκτημα για περίπου 30 λεπτά, χάνοντας με 2-1 εκτός έδρας από την Μπρίστολ Ρόβερς. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα της στα τρία τελευταία παιχνίδια που δεν κερδίζει, ενώ μακριά από την έδρα της στα οκτώ πιο πρόσφατα έχει μόνο δύο νίκες.

Είναι εντός πρώτης επτάδας και θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο στην κατηγορία της, σε απόσταση βολής, στο -2 για την ακρίβεια, από την πρώτη τριάδα που οδηγεί απευθείας στην ανώτερη κατηγορία. Αλλά είναι και σε απόσταση βολής, στο +1 συγκεκριμένα, από την όγδοη θέση που δεν οδηγεί πουθενά.

Οι αμυντικοί Μιλς, Νέλσον τραυματίστηκαν σοβαρά και λείπουν εδώ και καιρό, ενώ αναμένεται να απουσιάσουν για πολύ ακόμη, ενώ ο αμυντικός ΜακΓκόουαν έχει κάποιες ενοχλήσεις με τη συμμετοχή του αμφίβολη.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Νορθάμπτον έχασε με 2-1 εκτός έδρας από την Μπρίστολ Ρόβερς, παρόλο που προηγήθηκε με πέναλτι του Χόσκινς στο 39ο λεπτό. Δέχθηκε την ισοφάριση από τον Γκραντ στο 54’ και βρέθηκε πίσω στο σκορ με τέρμα του Εβανς στο 59ο λεπτό, χωρίς να εκμεταλλευτεί το γεγονός πώς έπαιζε με παίκτη περισσότερο μετά το 67’.

Νορθάμπτον Στατιστικά

*Εχει τέσσερα σερί over 2,5.

*Εχει 6/10 under 2,5 εκτός έδρας.

Κέιμπριτζ – Νορθάμπτον στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ