Προγνωστικά Τένις: Τελικός στην Αγία Πετρούπολη μεταξύ Τσίλιτς και Φριτζ

Spyros_Betarades
Σπύρος Ματσούκης
Ανανεώθηκε:
Τέννις slider

Mάριν Τσίλιτς – Τέιλορ Φριτζ

Μετά από μια εβδομάδα πολύ υψηλού επιπέδου τένις στη Ρωσία, μόλις δύο άνδρες κατάφεραν να μείνουν όρθιοι στο ATP Open της Αγίας Πετρούπολης. Τόσο ο Τσίλιτς όσο και ο Φρίτζ έρχονται σε αυτόν τον τελικό σε πολύ καλή φόρμα. Ο Αμερικανός έφτασε στο ATP Open της Αγίας Πετρούπολης φρέσκος προερχόμενος από την πορεία του μέχρι τον τελικό εντός έδρας στο Indian Wells και διατήρησε το υψηλό επίπεδο το οποίο έπαιξε στην έρημο της Καλιφόρνιας.

Ο Φριτς ξεπέρασε αυτή τη εβδομάδα επικίνδυνους αντιπάλους όπως οι Ρουσοβόρι, Πόλ, Μίλμαν και Στρουφ χάνοντας μόλις ένα σετ και αυτό στον ημιτελικό κόντρα στον Γερμανό. Από την άλλη ο Τσίλιτς είχε ένα σαφώς πιο δύσκολο έργο, ξεπερνώντας τους Ράμος, Κατσάνοφ και Μπαουτίστα Αγκούτ βγαίνοντας νικητής μέσα από πολύ δυνατές μάχες με την ψυχολογία του να βρίσκεται πλέον στα ύψη.

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους! 21+
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φρίτζ ως Νο.5 του ταμπλό αυτή τη εβδομάδα έρχεται ως το λογικό φαβορί, τουλάχιστον στα χαρτία, μιας και με τις εμφανίσεις του τους τελευταίους μήνες δείχνει μεταμορφωνένος σαφώς προς το καλύτερο.

Ωστόσο ο Κροάτης παίζει εξαιρετικό τένις σε indoors και αυτό είναι φανερό με τον δεύτερο τελικό του μέσα σε δύο εβδομάδες, χάνοντας την περασμένη από τον Καράτσεβ στη Μόσχα. Σε συνέχεια των εξαιρετικών του εμφανίσων, και με το σερβίς του να βγάζει φωτίες στα τελευταία του ματς, προβλέπουμε πως ο Τσίλιτς θα έχει το προβάδισμα στο σημερινό ματς και φτάνοντας στην κατάκτηση του τίτλου μετά από ένα αρκετά κλειστό παιχνίδι.

Εκτίμηση: Μαρίν Τσίλιτς (2.00)

Δείτε τα Προγνωστικά Tένις