*9η αγωνιστική.

*Η Τσέλσι κέρδισε τα 10/12 τελευταία ματς με τη Νόριτς για την Πρέμιερ Λιγκ (10-2-0), έχασε τελευταία φορά το 1994.

*Η Νόριτς έρχεται από 10 σερί ήττες στο Λονδίνο σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ, πήρε πόντο τελευταία φορά κόντρα στη Γουέστ Χαμ το 2015 (2-2).

*Δεν έχει νίκη στα τελευταία 16 εκτός έδρας ματς στην Πρέμιερ Λιγκ η Νόριτς (0-3-13), σκόραρε μόλις τέσσερα γκολ.

*Ο Εντουάρντ Μεντί έχει κρατήσει ανέπαφη εστία στα 20/38 ματς που συμμετείχε στην Πρέμιερ Λιγκ (53%), είναι η καλύτερη επίδοση στην ιστορία της Πρέμιερ αναφορικά με τερματοφύλακες που έχουν τουλάχιστον 10 συμμετοχές ως βασικοί.

ΤΣΕΛΣΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Χρωστά το μεγάλο “τρίποντο” στην έδρα της Μπρέντφορντ αποκλειστικά στον γκολκίπερ Μεντί, ο οποίος έκανε τρομερή εμφάνιση. Είχε σε μεγάλη φόρμα τον Γάλλο και φύλακα άγγελό της τα… δοκάρια και έτσι το συγκρότημα του Τούχελ πέρασε νικηφόρα απ’ την έδρα της νεοφώτιστης ομάδας. Καταιγιστικοί οι αντίπαλοι, είχαν δύο δοκάρια και στο σύνολο 16 τελικές (επτά στην εστία), για άλλη μία φορά παρουσιάστηκαν αποτελεσματικοί οι “μπλε”, που είχαν το γκολ με τον Τσίλγουελ και άλλες δύο μεγάλες φάσεις.

Δεύτερη σερί νίκη στο πλαίσιο του πρωταθλήματος μετά το εντός έδρας 3-1 επί της Σαουθάμπτον πριν τη διακοπή, είχαν προηγηθεί οι ήττες από Μάντσεστερ Σίτι (0-1 εντός) και Γιουβέντους (1-0 εκτός) σε Πρέμιερ Λιγκ και Τσάμπιονς Λιγκ αντίστοιχα, σε ματς που επιθετικά πήρε πολύ κακό βαθμό. Με 19 πόντους βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +1 απ’ τη Λίβερπουλ. Μεσοβδόμαδα δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα κόντρα στη Μάλμε για το Τσάμπιονς Λιγκ, επικράτησε δίκαια 4-0, δεν απειλήθηκε ποτέ. Δεν έκανε ροτέισον ο Τούχελ, το “πλήρωσε” με τους τραυματισμούς των Λουκάκου και Βέρνερ, οι οποίοι σήμερα δεν είναι διαθέσιμοι.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 4-0 επί της Μάλμε για το Τσάμπιονς Λιγκ. Το 1-0 ο Κρίστενσεν στο 9’, το 2-0 ο Ζορζίνιο με πέναλτι στο 21’. Το 3-0 ο Χάβερτς στο 48’, το τελικό 4-0 ήρθε ξανά απ’ τον Ζορζίνιο με νέο πέναλτι στο 57’. Δίκαιο αποτέλεσμα, η Τσέλσι ήταν καθολικά ανώτερη.

ΤΣΕΛΣΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2.5 στα 5/8 τελευταία παιχνίδια της σ’ όλες τις διοργανώσεις (δες το στη betshop).

*NG στα 7/9 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΟΡΙΤΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Κράτησε για δεύτερη σερί αγωνιστική το “μηδέν” στο εντός έδρας ματς με την Μπράιτον, ήταν βελτιωμένη στο ανασταλτικό κομμάτι, πήρε τον δεύτερο πόντο στο φετινό πρωτάθλημα. Το παιχνίδι είχε εκατέρωθεν ευκαιρίες, η Μπράιτον είχε δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο, η Νόριτς είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Σάρτζεντ. Οι “γλάροι” είχαν την μπάλα και στο δεύτερο μέρος, ωστόσο οι μεγάλες ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες, το αποτέλεσμα κρίθηκε δίκαιο.

Δεύτερος κερδισμένος πόντος για τη Νόριτς μετά το εκτός έδρας 0-0 κόντρα στην Μπέρνλι, που είχε μόνο ήττες νωρίτερα στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, κράτησε για δεύτερη φορά φέτος το “μηδέν” στην άμυνα, κάτι που της δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Επιθετικά είναι με διαφορά η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος, έχει σκοράρει μόλις δύο γκολ, έχει μόλις έναν σκόρερ (Πούκι) και έχει τα λιγότερα σουτ εντός στόχου. Δεν αλλάζει το 3-5-2 ο κόουτς Φάρκε. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο δανεικός απ’ την Τσέλσι, Γκίλμουρ.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 0-0 κόντρα στην Μπράιτον. Το ματς είχε εκατέρωθεν ευκαιρίες, η Μπράιτον είχε δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο και μια-δυο φάσεις στο δεύτερο μέρος, η Νόρτις απείλησε με Σάρτζεντ και Πούκι.

ΝΟΡΙΤΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG τα 8/10 φετινά της παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Over 2.5 τα 9/13 τελευταία της παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Τσέλσι – Νόριτς στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ