Stoiximan: Πλήθος αγορών στο Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ολυμπιακός (21/10)

Ανανεώθηκε:
stoiximan logo

Στις 22:00, η Άιντραχτ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, και η Stoiximan, προσφέρει πληθώρα αγορών για το ματς.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ολυμπιακός στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σπουδαία νίκη για την Άιντραχτ επί της Αντβέρπ εκτός έδρας, με 0-1 στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Με το αποτέλεσμα αυτό βρίσκεται στην 2η θέση, με 4 βαθμούς στον όμιλο. Στις καθυστερήσεις του αγώνα πήρε το τρίποντο, με τον Πασιένσια να εκτελεί εύστοχα πέναλτι (90+1΄) . Η ομάδα του Πρίσκε, μετά από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, έδωσε τέλος σε ένα σερί έξι ισοπαλιών που είχε, σε όλες τις διοργανώσεις. Το περασμένο Σάββατο δέχτηκε ήττα από την Χέρτα Βερολίνου, με 1-2 μέσα στο γήπεδό της.

Το απόλυτο έχει κάνει μέχρι στιγμής  ο Ολυμπιακός στο Europa League, πετυχαίνοντας πιο πρόσφατα νίκη επί της Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη με το τελικό 0 – 3. Άνοιξε νωρίς λογαριασμό , με τον Σοάρες να σκοράρει στο 6΄. Ο Μασούρας ανέβασε τον δείκτη του σκορ μέσα σε ένα πεντάλεπτο, στο 63΄ και στο 68΄. Με 6 πόντους, βρίσκεται πρώτη στον όμιλο, και έρχεται με ακόμη μια νίκη κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννενα (1-2) για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Με βάση τις αποδόσεις της stoiximan, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι το φαβορί στο ματς. Συνολικά, ο άσος εντοπίζεται στο 1.85, το ”Χ” στο 3.65, και το διπλό στο 4.20.

Ενδιαφέροντα στατιστικά:

  • Στα τρία από τα τέσσερα πρόσφατα παιχνίδια της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, το ημίχρονο έληξε “Χ” (στο 2.18 το ισοπαλία στο ημίχρονο)
  • Στους πέντε από τους εφτά πιο πρόσφατους αγώνες του Ολυμπιακού, σημειώθηκαν τρία ή περισσότερα τέρματα (στο 1.82 το Over 2.5)

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα