*3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

*Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν μόλις μία φορά στο παρελθόν: Στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ 2008/09. Η Γιουβέντους επικράτησε στο Τορίνο (1-0) και αναδείχθηκε ισόπαλη στη Ρωσία χωρίς γκολ.

*Η Γιουβέντους παραμένει αήττητη στις οχτώ τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε κόντρα σε ρωσικές ομάδες (επτά νίκες, μία ισοπαλία), πέτυχε συνολικά 18 γκολ και δέχτηκε μόλις τρία.

*Η Ζενίτ γνώρισε μόλις μία ήττα στις πέντε τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις κόντρα σε ιταλικές ομάδες (δύο νίκες, δύο ισοπαλίες): Τον Οκτώβριο 2012 από τη Μίλαν.

*Η Γιουβέντους πανηγύρισε τη νίκη στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, διατηρώντας παράλληλα ανέπαφη την εστία της.

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League

ΖΕΝΙΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Με τον τρόπο που πήγε στη διακοπή του πρωταθλήματος επέστρεψε σε αυτό η Ζενίτ. Μετά την ήττα από τη Σότσι στην Αγία Πετρούπολη (2-1), δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της υποδεέστερης αγωνιστικά Άρσεναλ Τούλα (2-1 εκτός) το Σάββατο. Πλήρωσαν την αστοχία τους οι φιλοξενούμενοι, αναγκάζοντας σε έξι αποκρούσεις τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Τα δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα δεν κατάφεραν να ρίξουν το σύνολο του Σέμακ από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όμως επέτρεψαν την Σότσι να το πλησιάσει στο -2. Με το αριστερό άρχισε την πορεία του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ φέτος, καθώς έχασε από την κάτοχο του τίτλου Τσέλσι (1-0 εκτός), προτού βγάλει νοκ άουτ την Μάλμε στη Ρωσία (4-0).

Απόψε η Ζενίτ θα προσπαθήσει να “γράψει” δύο σερί νίκες στη διοργάνωση μετά τον Νοέμβριο 2015. Ο επιθετικός Τζιούμπα έχει εμπλακεί σε 13 γκολ για αυτή στο Τσάμπιονς Λιγκ (εννέα γκολ, τέσσερις ασίστ). “Περιμένουμε μία δύσκολη αναμέτρηση κόντρα σε μία φορμαρισμένη ομάδα που τα πάει εξιαρετικά αμυντικά. Η Γιουβέντους γνωρίζει καλά πως να πάρει αποτελέσματα”, είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής Σέμακ. Η Ζενίτ υποδέχεται την Σπάρτακ Μόσχας την Κυριακή (24/10).

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (2-1) από την Άρσεναλ Τούλα. Ο Νταβιτασβίλι άνοιξε το σκορ στο 53′, απάντησε ο Τζιούμπα για τους φιλοξενούμενους στο 88′. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κανγκουά στο 90′.

ΖΕΝΙΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της (δες το στο Pamestoixima)

*Over 2,5 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Γιουβέντους έχει βρει για τα καλά τα πατήματά της, μετά το απογοητευτικό ξεκίνημα που πραγματοποίησε στη σεζόν. Πανηγύρισε πέντε σερί νίκες, ενώ παράλληλα παραμένει αήττητη σε επτά αναμετρήσεις (6-1-0) σε όλες τις διοργανώσεις. Πιο πρόσφατη αυτή επί της Ρόμα στη μεταξύ τους σπουδαία μάχη στο Τορίνο (1-0). Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία που δημιούργησαν, λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου είδαν τον τερματοφύλακα Τσέζνι να αποκρούει το πέναλτι που εκτέλεσε ο Βερετού. Στο δεύτερο ημίχρονο δέχτηκαν πίεση από τους “τζιαλορόσι”, ωστόσο παρουσιάστηκαν στιβαροί και συγκεντρωμένοι αμυντικά. Απόψε οι “μπιανκονέρι” στοχεύουν στο 3Χ3 στις τρεις πρώτες αγωνιστικές στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2018/19.

Ο Κιέζα σκόραρε στις τρεις τελευταίες συμμετοχές του στην εν λόγω διοργάνωση, θα προσπαθήσει να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Μάριο Μάντζουκιτς (τέσσερις) από τον Οκτώβριο 2017. “Η Ζενίτ παίζει καλό ποδόσφαιρο, στο Λονδίνο με αντίπαλο την Τσέλσι έδειξε πως μπορεί να αμυνθεί σωστά. Η αναμέτρηση είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς, θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει να προκριθούμε”, είπε ο προπονητής Αλέγκρι. Την Κυριακή (24/10) η Γιουβέντους φιλοξενείται στην έδρα της Ίντερ για το μεταξύ τους “Derby d’ Italia”.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (1-0) της Ρόμα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Κεν στο 16′. Στο 44′ οι φιλοξενούμενοι αστόχησαν σε πέναλτι του Βερετού.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Κράτησε το μηδέν στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Ζενίτ – Γιουβέντους στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ