*Προκριματική φάση του Μουντιάλ 2022. Ο 1ος από κάθε όμιλο προκρίνεται στα τελικά της διοργάνωσης, ενώ ο 2ος παίζει μπαράζ.

*Η Σκωτία δεν έχει ηττηθεί ποτέ στην ιστορία της από τα Νησιά Φερόε, σε επίσημα ή φιλικά παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας.

*Α’ Γύρος: Σκωτία – Νησιά Φερόε 4-0

Δείτε τα Προγνωστικά Προκριματικά Μουντιάλ

ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Τα Νησιά Φερόε δεν έχουν ρεαλιστικές ελπίδες για κάτι παραπάνω από το να μην τερματίσουν στην τελευταία θέση του ομίλου των προκριματικών. Ωστόσο, παρουσιάζουν ένα μαχητικό σύνολο και έχουν καταφέρει να αποσπάσουν τέσσερις πόντους σε επτά αγωνιστικές. Προέρχεται από τη φυσιολογική και αναμενόμενη ήττα εναντίον της Αυστρίας (0-2) εντός έδρας. Δέχτηκαν από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο και δεν ήταν ιδιαιτέρως ανταγωνιστικοί ως προς το θετικό αποτέλεσμα. Σημείωσαν τη μοναδική νίκη στο τελευταίο παιχνίδι από την τριάδα του Σεπτέμβρη, καθώς επικράτησαν της Μολδαβίας (2-1) εντός έδρας. Με τον ίδιο αντίπαλο έχει πάρει και τον τέταρτο πόντο στην προκριματική φάση. Όσον αφορά την αποστολή, είναι εκτός λόγω τραυματισμών οι Μορ, Γιόχανσεν και Φρεντέρικσεν. 

Εθνική Νησιά Φερόε ρόστερ

Τερματοφύλακες: Νίλσεν (Χαφνάφιορντουρ), Γκέστσον (Χάβναρ), Λάμχαουγκε (Τόρσαβν) – Αμυντικοί: Ντάβιντσεν (Βάιλε), Γιόνσον (Σάντνες), Βάτνσνταλ (Κλάκσβικαρ), Νάτεσταντ (Ντάνταλκ), Άσκαμ (Χάβναρ), Φέρε (Κλάκσβικαρ) – Μέσοι: Ρόλαντσον (Οντ), Ολσεν (Μπρίνε), Χένρικσον Ολσεν (Χέλσινμποργκ), Σόλβι Βάτνχαμαρ (Βίκινγκουρ), Γκούναρ Βάτνχαμαρ (Βίκινγκουρ), Γένσεν (Ρούναβικ), Χάνσον (-), Ντάνιελσεν (Κλάκσβικαρ), Γιόνσεν (Χάβναρ), Αγναρσον (Β36) – Επιθετικοί: Ολσεν (Ρούναβικ), Φρεντέρικσεν (Αμστέτεν), Έντμουντσον (Βάασλαντ-Μπέβερεν).

Νησιά Φερόε Στατιστικά

*4/6 ματς με N/G (δες το στη bet365)

*3/5 παιχνίδια έληξαν με over 2.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 8/10 τελευταία εντός

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777 

ΣΚΩΤΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Σκωτία πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη στο πλαίσιο της προηγούμενης αγωνιστικής, καθώς επιβλήθηκε του Ισραήλ (3-2) εντός έδρας. Ήταν σπουδαία διότι της έδωσε “αέρα” τεσσάρων βαθμών στη δεύτερη θέση και κρατά την τύχη στα χέρια της αναφορικά με τη συμμετοχή στα μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ. Της απομένουν τρία παιχνίδια και χρειάζεται δύο σερί νίκες εναντίον των Νήσων Φερόε και της Μολδαβίας για να πάει στη Δανία την τελευταία αγωνιστική ούσα αδιάφορη. Τρεις σερί νίκες έχει στον όμιλο η ομάδα του Στιβ Κλαρκ. Στο αγωνιστικό σκέλος δεν προέκυψαν σημαντικά, νέα προβλήματα. Εξέτισε και είναι εκ νέου διαθέσιμος ο αμυντικός Γκραντ Χάνλεϊ. Δεν κλήθηκαν για διάφορους λόγους οι Φόρεστ, Γκρίφιθς, Μπερκ.

Εθνική Σκωτίας Ρόστερ

Τερματοφύλακες: Γκόρντον (Χαρτς), ΜακΛάχλιν (Ρέιντζερς), Κέλι (Μάδεργουελ) – Αμυντικοί: Ρόμπερτσον (Λίβερπουλ), Χάνλεϊ (Νόριτς), Τίρνι (Άρσεναλ), ΜακΚένα (Νότιγχαμ), Ο’Ντόνελ (Μάδεργουελ), Χέντρικ (Κλαμπ Μπριζ), Κούπερ (Λιντς), Πάτερσον (Ρέιντζερς) – Μέσοι: ΜακΓκιν (Άστον Βίλα), ΜακΓκρέγκορ (Σέλτικ), Άρμστρονγκ (Σαουθάμπτον), ΜακΤόμινεϊ (Μαν. Γιουνάιτεντ), ΜακΛιν (Νόριτς), Γκίλμουρ (Νόριτς), Τέρνμπουλ (Σέλτικ), Φέργκιουσον (Αμπερντίν) – Επιθετικοί: Κρίστι (Μπόρνμουθ), Φρέιζερ (Νιουκάστλ), Ντάικς (ΚΠΡ), Άνταμς (Σαουθάμπτον), Νίσμπετ (Χιμπέρνιαν).

Προηγούμενο παιχνίδι: Πήρε τη νίκη με σκορ 3-2 εντός έδρας, με αντίπαλο το Ισραήλ, για τα προκριματικά του παγκοσμίου Κυπέλλου. Μόλις στο 5’ ο Ζαχάβι σκόραρε για το 0-1, όμως στο 29’ ο ΜακΓκιν ισοφάρισε σε 1-1. Στο 31’ ο Νταμπούρ έκανε το 1-2, ενώ ο Ντάικς έχασε πέναλτι στο 45+1’. Ο ίδιος παίκτης ισοφάρισε στο 55’ σε 2-2 και στο 90+4’ ο ΜακΤόμινεϊ σκόραρε για την νίκη των γηπεδούχων. 

Σκωτία Στατιστικά

*4/6 αναμετρήσεις με No Goal

*4/6 παιχνίδια με under 2.5 γκολ

*Σκοράρει σε 6/10 τελευταία εκτός

Νησιά Φερόε – Σκωτία στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ