1η αγωνιστική – Φάση ομιλων

*Περιορισμένος αριθμός θεατών.

*Είναι η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων σε επίπεδο ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ.

*Στη προκριματική φάση το 2003, η Σαχτάρ έκανε μία νίκη με 2-0 και μία ισοπαλία χωρίς τέρματα, εναντίον της Σέριφ. 

*Η Σέριφ είναι πρώτη ομάδα στην ιστορία από τη Μολδαβία, που συμμετέχει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League

ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Σέριφ είναι σε τρομερή κατάσταση αγωνιστικά αλλά κυρίως ψυχολογία, αφού θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι μια ιστορική στιγμή για ολόκληρη τη χώρα της Μολδαβίας, αφού δεν έχει εκπροσωπηθεί άλλη φορά στο παρελθόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Η φετινή της πορεία έως τους ομίλους ξεκίνησε από τον πρώτο προκριματικό γύρο και σε έξι αγώνες, δεν ηττήθηκε σε κανέναν. Τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες την έστειλαν στ’ αστέρια. Απέκλεισε κατά σειρά τις Τέουτα Ντουρές, Αλασκέρτ, Ερυθρό Αστέρα και Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, έχει ξεκινήσει θετικά, όμως δεν είναι στην πρώτη θέση καθώς στην πρεμιέρα, είχε την πρώτη της απώλεια.

Ηττήθηκε από τη Μπάλτσι εντός έδρας με 0-1. Έκτοτε έκανε τέσσερις διαδοχικές νίκες και έφτασε τους 12 πόντους. Το πιο πρόσφατο “τρίποντο” ήρθε δύσκολα, κόντρα στην Πετροκούμπ (2-0) εντός έδρας, με τα γκολ να σημειώνονται στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Στην ομάδα αγωνίζονται ως γνωστόν και ο τερματοφύλακας Γιώργος Αθανασιάδης, πρώην της ΑΕΚ και ο μέσος Δημήτρης Κολοβός που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό. Όσον αφορά την αποστολή, είναι εκτός ο μέσος Μπελούσοφ διότι ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ενώ παραμένουν αμφίβολοι ο αμυντικός Χουλιέν και ο μέσος Κιαμπού.  

Προηγούμενο παιχνίδι: Πήρε τη νίκη με σκορ 2-0 εντός έδρας, με αντίπαλο την Πέτροκουμπ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και έμειναν στο μηδέν. Στο 71’ ο Καστανιέδα άνοιξε το σκορ για τη Σέριφ, ενώ στο ο Γιαξιμπόγεφ πέτυχε δεύτερο τέρμα και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Σέριφ Τίρασπολ Στατιστικά

*5 σερί παιχνίδια είχαν No Goal (δες το interwetten)

*4/6 αναμετρήσεις έληξαν με under 2.5 τέρματα

*Μηδέν παθητικό σε 6/10 τελευταία εκτός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ επέστρεψε στις νίκες στην προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος και αναθάρρησε. Δε συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στη Ντνίπρο-1 (2-0) την οποία νίκησε εντός έδρας, πετυχαίνοντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο. Αυτή ήταν η πέμπτη νίκη σε επίπεδο πρωταθλήματος, μετρά επίσης μία ισοπαλία και μία ήττα. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τρεις πόντους λιγότερους από τη Ντινάμο Κιέβου. Η ομάδα του Ντε Τσέρμπι νίκησε έπειτα από δύο διαδοχικές ισοπαλίες. Η μία κόντρα στη Μονακό (2-2), επιτεύχθηκε στην παράταση, με το αυτογκόλ του Αγιλάρ, το οποίο και της έδωσε εν τέλει το εισιτήριο για τους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το θετικό είναι ότι δεν έχει υποστεί ήττα για επτά αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει. “Δε βλέπω σαν πλεονέκτημα το ότι ξεκινάμε απέναντι σε έναν υποδεέστερο αντίπαλο. Ούτε κοιτάζω αν η Ίντερ ή η Ρεάλ είναι φαβορί εναντίον μας. Η Σαχτάρ μπορεί να χάνει από οποιονδήποτε, αλλά σίγουρα μπορεί να νικήσει και οποιοδήποτε”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των Ουκρανών, Ντε Τσέρμπι. Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Ιταλός προπονητής, δεν υπολογίζει τον τερματοφύλακα Τρούμπιν λόγω τραυματισμού. Είναι εκτός δράσης επίσης, ο Ζούνιορ Μοράες. 

Προηγούμενο παιχνίδι: Πήρε τη νίκη με σκορ 2-0 εντός έδρας, με αντίπαλο τη Ντίνπρο-1 στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Μόλις στο 14’ ο Φερνάντο σκόραρε για το 1-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Δεν άλλαξε η εικόνα του αγώνα στο δεύτερο μέρος, ο Τραορέ στο 87’ σκόραρε δεύτερο τέρμα και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Σαχτάρ Ντόνετσκ Στατιστικά

*4/6 αναμετρήσεις είχαν No Goal

*4/6 ματς τελευταία με “2-3 γκολ”

*Σκοράρει σε 9/10 τελευταία εκτός

Σέριφ Τίρασπολ – Σαχτάρ Ντόνετσκ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ