Προγνωστικά Baseball: Πολλά τέρματα στο Πίτσμπεργκ

Lazaros
Lazaros
Ανανεώθηκε:
Μπέιζμπολ MLB

ΠΙΤΣΜΠΕΡΓΚ ΠΑΙΡΑΤΣ-ΝΤΙΤΡΟΙΤ ΤΑΙΓΚΕΡΣ (9/9 01:35)

Oλοκληρώνεται σήμερα η interlegue σειρά τριών αγώνων στο PNC Park , μεταξύ των αδιάφορων βαθμολογικά ομάδων Ντιτρόιτ Τάιγκερς και  Πίτσμπεργκ Πάιρατς. Οι Τάιγκερς θα κοιτάξουν να επιστρέψουν σήμερα και να αποφύγουν το “σκούπισμα”, καθώς έχουν ηττηθεί και στα δύο ματς με 6-3 και 3-2 αντίστοιχα. Ο δεξιόχειρας Ματ Μάνινγκ ξεκινάει σήμερα στο παιχνίδι για τους Τάιγκερς, έχοντας φετινό ρεκόρ 3-6 με ERA 6,29.

Οι Πάιρατς έφτασαν συνολικά τις πενήντα νίκες στο πρωτάθλημα, μετά τη χθεσινή τους, έχοντας παράλληλα και 89 ήττες και θα προσπαθήσουν σήμερα να πετύχουν το απόλυτο έναντι των Τάιγκερς, περιμένοντας τους Νάσιοναλς σε μια ακόμα εντός έδρας σειρά, στο τέλος της εβδομάδας.Ο Μιτς Κέλλερ παίρνει την εκκίνηση των Πάιαρτς σήμερα, με το δεξιόχειρα πίτσερ να καταγράφει ρεκόρ 4-10 με ERA 6,23 σε 18 ενάρξεις φέτος.

  • Τό όβερ έχει σημειωθεί στα 6 από τα 7 τελευταία παιχνίδια των Τάιγκερς
  • 3-7 στα 10 τελευταία παιχνίδια τους οι Τάιγκερς
  • Όβερ έχουν λήξει τα 6 από τα 7 τελευταία παιχνίδια των Πάιαρατς
  • 2-6 στα 8 τελευταία παιχνίδια τους οι Πάιρατς

Δύο πολύ κακοί πίτσερ ξεκινάνε σήμερα για τις δύο ομάδες και περιμένουμε διψήφιο αριθμό τερμάτων να γραφτεί στον πίνακα του σκορ.

Πρόταση: Όβερ 9 ρανς με απόδοση 1,87

Το MLB στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΤΛ ΚΑΡΝΤΙΑΝΑΛΣ-ΛΑ ΝΤΟΤΖΕΡΣ (9/9 2:45)

Στο Busch Stadium του Σεντ Λούις, διεξάγεται το τρίτο από τα τέσσερα παιχνίδια του σετ, μεταξύ των Λος Άντζελες Ντότζερς και των Σεντ Λούις Κάρντιναλς.Οι Ντότζερς θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα και σήμερα εδώ, μετά τις δύο νίκες που πέτυχαν στα δύο πρώτα παιχνίδια με 5-1 και 7-2, καθώς υπολείπονται μια νίκη από την κορυφή της δυτικής περιφέρειας της Νάσιοναλ λιγκ και τους Τζάιαντς, έχοντας ρεκόρ 88-51. Σήμερα την εκκίνηση για τους Ντότζερς θα πάρει ο δεξιόχειρας Μιτς Γουάιτ, έχοντας αγωνιστεί σε συνολικά 38,2 ίννιγκς φέτος, δεχόμενος 33 χτυπήματα και 24 ρανς.

Οι Κάρντιναλς θα επιδιώξουν την επιστροφή τους στις νίκες, ώστε να εξαντλήσουν μέχρι τέλους τις όποιες πιθανότητες έχουν για την είσοδο τους στα πλέι όφ μέσω της wild card της Νάσιοναλ λιγκ, καθώς με ρεκόρ 69-68 βρίσκονται αυτή τη στιγμή πίσω τέσσερις νίκες.Ο δεξιόχειρας Άνταμ Γουέινραιτ ξεκινάει σήμερα στο ματς για τους Καρντς,με το βετεράνο πίτσερ να πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά, έχοντας ρεκόρ 14-7 και ERA 2,91 σε 27 εκκινήσεις.

  • 9-2 στα 11 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους οι Ντότζερς
  • 2-5 στις 7 τελευταίες επισκέψεις τους στο Σεντ Λούις, οι Ντότζερς
  • 5-2 στα 7 τελευταία τρίτα παιχνίδια σειράς για τους Κάρντιναλς
  • 6-1 στις 7 τελευταίες εκκινήσεις του Γουέινραιτ, για τους Κάρντιναλς

Η μεγάλη διαφορά των δύο ομάδων σήμερα είναι στη θέση του πίτσερ, με το Γουέινραιτ από τη μία να είναι εντυπωσιακός σε όλη τη χρονιά, αλλά ιδιαιτέρως τελευταία, έχοντας επιτρέψει μόλις ένα τέρμα στα 21 τελευταία ίννινγκς του, ενώ ο Γουάιτ από την άλλη στο μικρό δείγμα που έχουμε γι΄αυτόν, φαίνεται ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος για τα σαλόνια της Mlb.

Πρόταση: Νίκη του Σεντ Λούις, με απόδοση 1,93