Διεθνές φιλικό στο Πόζναν της Πολωνίας.

*Περιορισμένος αριθμός θεατών. 

*Αήττητη είναι η Πολωνία στις έξι συναντήσεις της με αντίπαλο την Ισλανδία (5-1-0) ανεξαρτήτως έδρας.

Δείτε τα Προγνωστικά Euro

ΠΟΛΩΝΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Σε φιλική αναμέτρηση στο Βρότσλαβ η Πολωνία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Ρωσία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων πριν την έναρξη των υποχρεώσεων τους στην τελική φάση Euro 2021. Από το πρώτο ημίχρονο διαμορφώθηκε το τελικό σκορ, για την ακρίβεια απ’ το πρώτο 20λεπτο, με την Πολωνία να σκοράρει νωρίς και τη Ρωσία να φέρνει το ματς στην ισορροπία. Λίγα πράγματα από αμφότερες στο δεύτερο 45λεπτο, απόλυτα δίκαιο το 1-1.

Θα συνεχιστούν οι δοκιμές στην ενδεκάδα από τον Πορτογάλο κόουτς Πάουλο Σόουζα και στο φιλικό με την Ισλανδία. Η Πολωνία ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο Euro την ερχόμενη Δευτέρα (14/06) με τη Σλοβακία στην Αγία Πετρούπολη, ενώ στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει τις Ισπανία και Σουηδία. Θα παραταχθεί με δυνατή ενδεκάδα. Χάνει το Euro λόγω τραυματισμού ο επιθετικός Μίλικ (Μαρσέιγ), αμφίβολος ο χαφ Ζιελίνσκι (Νάπολι), δεν αγωνίστηκε στο προηγούμενο. Αναμένεται να ξεκινήσει βασικός ο Λεβαντόφσκι.

Εθνική Πολωνίας ρόστερ

Τερματοφύλακες: Τσέζνι (Γιουβέντους), Φαμπιάνσκι (Γουέστ Χαμ), Σκορούπσκι (Μπολόνια) – Αμυντικοί: Γκλικ (Μπενεβέντο), Ρίμπους (Λοκομοτίβ Μόσχας), Μπεντνάρεκ (Σαουθάμπτον), Μπερεζίνσκι (Σαμπντόρια), Κετζιόρα (Ντιναμό Κιέβου), Νταβίντοβιτς (Ελλάς Βερόνα), Χέλικ (Μπάρνσλεϊ), Πιατκόφσκι (Ρακόφ), Πούτσασζ (Λεχ Πόζναν) – Μέσοι: Κριχόβιακ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Ζιελίνσκι (Νάπολι), Κλιχ (Λιντς), Λινέτι (Τορίνο), Γιόζβιακ (Ντέρμπι Κάουντι), Φρανκόφσκι (Σικάγο), Μόντερ (Μπράιτον), Πλασέτα (Νόριτς), Κοζλόφσκι (Πογκόν) – Επιθετικοί: Λεβαντόφσκι (Μπάγερν), Κοβνάτσκι (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Σβιντέρσκι (ΠΑΟΚ), Σβιέρτζοκ (Πιάστ Γκλίβιτσε).

Προηγούμενο ματς: Φιλική ισοπαλία 1-1 με τη Ρωσία. Προηγήθηκε με τον Σβιέρτζοκ στο 4’, δέχθηκε την ισοφάριση στο 20’.

ΠΟΛΩΝΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
21+ Παίξε υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Χωρίς να εντυπωσιάσει απόλυτα με την εμφάνισή της, η Ισλανδία πέρασε νικηφόρα απ’ το Τόρσαβν κερδίζοντας 1-0 τα Νησιά Φερόε. Δεν έπιασε καλή απόδοση στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, μάλιστα ένιωσε αρκετές φορές τον κίνδυνο, αλλά εκμεταλλεύτηκε την ανικανότητα της αντιπάλου να σκοράρει και βρήκε τον τρόπο να πάρει τη νίκη με γκολ στο 70’.

Δίνει ένα ιδιαίτερα απαιτητικό φιλικό στο Βρότσλαβ με την Πολωνία και το επόμενο επίσημο παιχνίδι της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι προγραμματισμένο αρχές Σεπτέμβρη (φιλοξενεί στις 02/09 τη Ρουμανία). Στα τρία προηγούμενα παιχνίδια της σε αυτή την προκριματική φάση συγκέντρωσε τρεις βαθμούς κόντρα σε Λιχτενστάιν (4-1 εκτός), ενώ νωρίτερα γνώρισε την ήττα από τις Γερμανία (3-0 εκτός) και Αρμενία (2-0 εκτός). Με πολλές οι αλλαγές η αποστολή της, σε σχέση με το φιλικό κόντρα στο Μεξικό έμειναν εκτός αποστολής δέκα ποδοσφαιριστές και κλήθηκαν αρκετοί που έχουν ελάχιστες συμμετοχές με το εθνόσημο.

Εθνική Ισλανδίας ρόστερ

Τερματοφύλακες: Κρίστινσον (Ολυμπιακός), Ρούναρσον (Άρσεναλ), Όλαφσον (Φρεντερίτσια) – Αμυντικοί: Σάμπστεντ (Μπούντε/Γκλιμτ), Χέρμανσον (Μπρόνμπι), Τοράρινσον (Νιού Γιορκ Σίτι), Μπιάρνασον (Ακουρέιρι), Φρίντρικσον (Χάκεν), Όλαφσον (Κέφλαβικ), Τόρνταρσον (Λόμελ) – Μέσοι: Μπιάρνασον (Μπρέσια), Γκούναρσον (ΑΛ-Άραμπί), Πορστάινσον (Όρχους), Άντερσον (Μίντιλαντ), Τράνταρσον (Οντένσε), Γιοχάνεσον (Νόρκεπινγκ), Τόρντοαρσον (Σίλκεμποργκ), Μπάλντουρσον (Μπολόνια), Έγιολφσον (Μπρέινταμπλικ), Χέλγκασον (Χαφνάρφιοντουρ) – Επιθετικοί: Σίγκμπορσον (Γκέτεμποργκ), Γκούντμουντσον (Άλκμααρ), Μπόντβαρσον (Μίλγουολ), Γκουντγιόνσεν (Οντένσε).

Προηγούμενο ματς: Φιλική νίκη 1-0 κόντρα στα Νησιά Φερόε. Πήρε τη νίκη με γκολ του Άντερσον στο 70’.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 10/12 τελευταία παιχνίδια της.

*N/G τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

Πολωνία – Ισλανδία στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ