Interwetten: Νάπολι – Ουντινέζε με κορυφαίες αγορές (11/05)

Ανανεώθηκε:
interwetten logo 2019

Στις 21:45, η Νάπολι αντιμετωπίζει εντός έδρας την Ουντινέζε για την 36η αγωνιστική της Σέριε Α και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Νάπολι – Ουντινέζε στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σερί χωρίς ήττα για έξι αγωνιστικές “τρέχει” η Νάπολι στο ιταλικό πρωτάθλημα. Στο διάστημα αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι έχει πετύχει συνολικά 15 τέρματα. Πιο πρόσφατα, είχε έξοδο στη Σπέτσια και την κέρδισε με το ευρύ 1-4. Διατήρησε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δεν απειλήθηκε, ενώ δύο γκολ πέτυχε ο Όσιμεν (23’, 44’). Καταλαμβάνει την τέταρτη θέση στην κατάταξη που δίνει εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ, δύο βαθμούς πίσω από της Αταλάντα και Μίλαν.

Δεν έχει καταφέρει να κερδίσει η Ουντινέζε στα εφτά από τα εννιά πιο πρόσφατα παιχνίδια που έχει δώσει στη Σέριε Α. Στο προηγούμενο της ματς αγωνίστηκε εντός έδρας με αντίπαλο την Μπολόνια και έμεινε στην ισοπαλία με σκορ 1-1. Άνοιξε το σκορ στο 23’ με τον Ντε Πάουλ, αλλά δέχτηκε την ισοφάριση οχτώ λεπτά πριν το τέλος από την πιο κινητική της αντίπαλο. Βρίσκεται στην 11η θέση στην κατάταξη, εννιά πόντους μακριά από ζώνη υποβιβασμού.

Με βάση με τις αποδόσεις της interwetten.gr, η Νάπολι είναι το ισχυρό φαβορί για το τρίποντο. Ειδικότερα, ο άσος είναι στο 1.30, το “Χ” στο 5.25 και το διπλό στο 11.00.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις