*25η αγωνιστική

*Κεκλεισμένων των θυρών.

*Στον πρώτο γύρο: Χαλ – Πόρτσμουθ 0-2.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ ΑΝΑΛΥΣΗ

Μία ακόμη νίκη και μάλιστα με εμφατικό τρόπο σημείωσε μεσοβδόμαδα η Πόρτσμουθ, επικρατώντας με 4-0 εντός έδρας της Γουίμπλεντον. Αντιμετώπισε ελάχιστα προβλήματα, με το σκορ στο ημίχρονο αν είναι 3-0. Δεύτερο διαδοχικό τρίποντο χωρίς να δεχθεί γκολ μετά το διπλό απέναντι στην Φλίτγουντ Τάουν με 1-0, είναι αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (5-1-0), χωρίς να έχει δεχθεί γκολ!

Τα κατορθώματα αυτά την έχουν φέρει στην 3η θέση, με έναν βαθμό λιγότερο από τις Χαλ και Πλίμουθ που ισοβαθμούν στην κορυφή. Μάλιστα, από την πρώτη έχει και ένα ματς λιγότερο. Στα πέντε πρόσφατα ματς στο γήπεδό της για την Λιγκ 1 μετρά τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, έχασε για τελευταία φορά εκεί στις 31 Οκτωβρίου.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με 4-0 απέναντι στην Γουίμπλεντον. Η Πόρτσμουθ προηγήθηκε με τον Μάρκις στο 28’, ο Γουίλιαμς έκανε το 2-0 στο 36’ και στο 44’ ο Ράγκετ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κλόουζ στο 89’.

Πόρτσμουθ Στατιστικά

*Under 4.5 κάρτες και στα 5 τελευταία παιχνίδια της. (Δες το στην Stoiximan)

*Under 10.5 κόρνερ στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
21+ Παίξε υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

ΧΑΛ ΑΝΑΛΥΣΗ

Εύκολο βράδυ πέρασε μεσοβδόμαδα η Χαλ, η οποία χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες επικράτησε με 3-0 εντός έδρας της Άκρινγκτον. Επανήλθε στις νίκες μετά από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Μπλάκπουλ, παραμένει αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας κερδίσει στα τρία από αυτά.

Βρίσκεται στην κορυφή, ισόβαθμη με την Λίνκολν, από την οποία έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων αλλά και ένα ματς περισσότερο. Θα επιδιώξει να μείνει σε αυτή και μετά το τέλος του σημερινού αγώνα, αν και στις τρεις πρόσφατες εξόδους της στην Λιγκ 1 δεν έχει πανηγυρίσει τρίποντο (1-1-1). Εξέτισε την τιμωρία του και επιστρέφει ο αμυντικός Ρις Μπερκ.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με 3-0 απέναντι στην Άκρινγκτον. Η Χαλ προηγήθηκε με τον Γουίλκς στο 37’, ο Γουάιτ έκανε το 2-0 στο 55’, το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μαγκίνις στο 67’ από το σημείο του πέναλτι, φάση στην οποία αποβλήθηκε ο Μπέργκες για την Άκρινγκτον.

Χαλ Στατιστικά

*Σκόραρε πρώτη στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 10.5 κόρνερ στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

Πόρτσμουθ – Χαλ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ