*7η αγωνιστική.

*Κεκλεισμένων των θυρών.

*Τοπικό ντέρμπι.

*Αήττητη η Λάρισα σε τρία ματς πρωταθλήματος (όλα πέρυσι σε κανονική διάρκεια και πλέι-άουτ) κόντρα στον Βόλο, είχε δύο νίκες και μια ισοπαλία.

Βόλος – Λάρισα στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Super League

ΒΟΛΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Απ’ τις ευχάριστες παρουσίες του μέχρι τώρα πρωταθλήματος ο Βόλος, πήρε αποτέλεσμα και στο ΟΑΚΑ την περασμένη εβδομάδα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι Θεσσαλοί δεν είχαν άγχος, ήταν ανταγωνιστικοί στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, έκαναν κακό πρώτο 25λεπτο στο δεύτερο μέρος και το «πλήρωσαν» με το εις βάρος τους γκολ. Από εκεί και έπειτα ο Παναθηναϊκός υποχώρησε, φάνηκε ιδιαίτερα πιεσμένος, έπαιξε παθητικά και το «πλήρωσε» με το 1-1 στις καθυστερήσεις. Δικαιώθηκε για την επιθετικότητα και το ρίσκο ο Βόλος, που πίεσε πολύ στο φινάλε.

«Πιστεύαμε μέχρι το τέλος ότι θα σκοράρουμε. Είχαμε δυο παίκτες έτοιμους να μπούνε σε περίπτωση που ισοφαρίσουμε για να είμαστε πιο συμπαγείς, γιατί ρισκάραμε πολύ, είχαμε πολύ επιθετικό σχήμα. Παλέψαμε και μας βγήκε, μπορούσαμε και τη νίκη γιατί παίξαμε καλά. Είναι πάντως ένα δίκαιο αποτέλεσμα», είπε ο κόουτς Λόπεθ. Τέταρτο σερί ματς που δε χάνει η ομάδα του (2-2-0), ερχόταν από δύο σερί νίκες κόντρα σε Λαμία (1-2) και ΠΑΣ Γιάννινα (2-1), μετρά ρεκόρ 3-2-1 και με 11 πόντους φιγουράρει στη δεύτερη θέση! Επιστρέφουν οι Τσοκάνης και Περέα.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό. Το 1-0 ο Καρλίτος στο 56’, το 1-1 ο Μπαρτόλο στις καθυστερήσεις.

ΒΟΛΟΣ Στατιστικά

*Μετράει 4/6 2-3 Goal ανεξαρτήτως έδρας (δες το στην Winmasters).

*Σκόραρε στα 4/6 ματς πρωταθλήματος.

Παίξε Νόμιμα στην Winmasters | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

ΛΑΡΙΣΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Απ’ τις απογοητεύσεις της μέχρι τώρα σεζόν η Λάρισα, παλεύει να βρει την ταυτότητα της, σ’ ένα ιδιαίτερα περίεργο πρόγραμμα. Έπαιξε μόλις μια φορά δύο ματς σε διάστημα μιας εβδομάδας, έχει δώσει μόλις τέσσερα παιχνίδια, την περασμένη εβδομάδα αναβλήθηκε η αναμέτρηση της με τον Άρη λόγω κρουσμάτων στον αντίπαλο. Στην τελευταία της υποχρέωση στις 18 Οκτωβρίου ηττήθηκε εντός έδρας απ’ τον Αστέρα Τρίπολης, αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε κυρίως χάρη στην αποτελεσματικότητα του αντιπάλου. Η ΑΕΛ είχε μεγάλες φάσεις για να προηγηθεί, λίγο αργότερα έμεινε πίσω στο σκορ, στο δεύτερο μέρος μπορούσε να ισοφαρίσει, όμως οι Αρκάδες βρήκαν δεύτερο γκολ στο 75’, σε φάση που η Λάρισα εκτέθηκε αμυντικά.

«Είναι λογικό να υπάρχει πίεση, έχω ξαναπεί στους παίκτες μου πως οι άνθρωποι που έχουν προσωπικότητα φαίνονται στα δύσκολα. Είναι μία δύσκολη στιγμή αυτή για την ομάδα. Θέλουμε τύχη για να έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε. Τα πράγματα είναι πολύ καλά στα αποδυτήρια, μόνο τα αποτελέσματα μας λείπουν και με δουλειά και υπομονή θα έρθουν», είπε ο κόουτς Γρηγορίου. Στηρίζεται ο Έλληνας κόουτς απ’ τον ιδιοκτήτη, Αλέξη Κούγια, ο οποίος επεσήμανε ότι η ΑΕΛ έχει το κορυφαίο ρόστερ στα χρόνια που είναι στο «τιμόνι» της. Υπάρχει πίεση σήμερα για το αποτέλεσμα, η Λάρισα αναζητά ακόμη την πρώτη νίκη της. Στην αποστολή ο νεοαποκτηθείς Γιουνές, ίσως κάνει ντεμπούτο (επιθετικός, άλλοτε των Άρη και Ξάνθης).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-3 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στις 18 Οκτωβρίου. Το 0-1 ο Μπαράλες στο 42’, το 0-2 ο ίδιος παίκτης στο 75’, η Λάρισα μείωσε στο 89’ με τον Μούζεκ, όμως ο Λουίς Φερνάντεθ έκανε το 1-3 στις καθυστερήσεις.

ΛΑΡΙΣΑ Στατιστικά

*Μετράει 3/4 G/G στο πρωτάθλημα.

*Μετράει 3/4 Under 2.5 στη Σούπερλιγκ.

*Δέχτηκε γκολ στο πρώτο ημίχρονο των 3/4 αγώνων πρωταθλήματος.