*Τρίτος όμιλος της League Β. Συμμετέχουν Ρωσία, Σερβία, Ουγγαρία και Τουρκία. Η πρώτη κερδίζει την άνοδο στην League A, ενώ η τελευταία υποβιβάζεται στη League C.

*Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για πρώτη φορά.

*Η Σερβία σκόραρε τουλάχιστον ένα γκολ στα οκτώ τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. 

Σερβία – Τουρκία στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Nations League

ΣΕΡΒΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Με το “αριστερό” το ξεκίνημα της Σερβίας στο Nations League, με την ομάδα του Τουμπάκοβιτς να γνωρίζει την ήττα με 3-1 από τη Ρωσία στη Μόσχα. Την αδικεί το τελικό σκορ, δεν ήταν σε καμία περίπτωση κατώτερη από την αντίπαλο, απλά δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε, σε αντίθεση με την αντίπαλο, η οποία ήταν άκρως αποτελεσματική στο δεύτερο μέρος. Η Σερβία μπήκε στο ματς με τη μείωση του σκορ στο 78’, αλλά δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι από το ματς. 

Θέλει να πραγματοποιήσει μία καλή πορεία στο Nations League, ο όμιλος στον οποίο βρίσκεται είναι αρκετά αμφίρροπος και η πρωτιά αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Ωστόσο, οι Σέρβοι έχουν για την ώρα αλλού το μυαλό τους, καθώς θα αντιμετωπίσουν στις 8 Οκτωβρίου τη Νορβηγία στον ημιτελικό της League C, με φόντο την πρόκριση στον τελικό (εκεί περιμένει μία εκ των Σκωτίας και Ισραήλ). Η πρόκριση στο Euro είναι το ζητούμενο για τη Σερβία, το ματς με τη Νορβηγία είναι στο μυαλό όλων και θέλουν να βρουν ρυθμό στα παιχνίδια του Nations League. Σε ό,τι αφορά το ρόστερ, προκάλεσε έκπληξη η απόφαση του Μάτιτς να αποχωρήσει απ’ την εθνική, δεν κλήθηκε ο Μιλιβόγιεβιτς. Δεν αναφέρθηκαν προβλήματα από το παιχνίδι με τη Ρωσία.

Εθνική Σερβίας ρόστερ

Τερματοφύλακες: Ντμίτροβιτς (Έιμπαρ), Ραΐκοβιτς (Ρεμς), Ρόκοφ (Φέχερβαρ) – Αμυντικοί: Κολάροφ (Ρόμα), Νικ. Μακσίμοβιτς (Νάπολι), Μιλένκοβιτς (Φιορεντίνα), Μλαντένοβιτς (Λέγκια Βαρσοβίας), Μίτροβιτς (Στρασμπούργκ), Πάβλοβιτς (Μονακό) – Μέσοι: Τάντιτς (Άγιαξ), Λιάιτς (Μπεσίκτας), Κόστιτς (Άιντραχτ), Τζούριτσιτς (Σασουόλο), Γκουντέλι (Σεβίλλη), Γκατσίνοβιτς (Χόφενχαϊμ), Νεμ. Μακσίμοβιτς (Χετάφε), Ράντονιτς (Μαρσέιγ), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (Λάτσιο), Λούκιτς (Τορίνο), Λάζοβιτς (Βερόνα), Γκρούγιτς (Λίβερπουλ) – Επιθετικοί: Μίτροβιτς (Φούλαμ), Γιόβιτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Άλεκσιτς (Μπασακσεχίρ), Ντεσπότοβιτς (Όρενμπουργκ), Βλάχοβιτς (Φιορεντίνα).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-1 από τη Ρωσία για το Nations League. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με πέναλτι στο 48’, δέχθηκε το 2-0 στο 69’, μείωσε με τον Μίτροβιτς στο 78’, για να δεχθεί το 3-1 στο 81’. 

ΣΕΡΒΙΑ Στατιστικά

*G/G & Over 2.5 τα 7/8 πρόσφατα παιχνίδια της (δες το στον Stoiximan).

*Σκόραρε από δύο γκολ και πάνω στα 6/8 τελευταία παιχνίδια της.

ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Έπεσε θύμα έκπληξης στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της στο 2020 η Τουρκία, η οποία υπέστη την εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Ουγγαρία. Κακή εμφάνιση, δεν έδειξε σε κανένα σημείο του αγώνα ότι ήταν το φαβορί για τη νίκη, κινδύνεψε σοβαρά στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να πάει με την πλάτη στον τοίχο στην ανάπαυλα. Μετριότατη η εικόνα της στο δεύτερο μέρος, έχασε το ματς από απίθανη εκτέλεση φάουλ. 

Προβλημάτισε με την εικόνα της, έδειξε ότι χρειάζεται δουλειά, αν θέλει να κατακτήσει την πρώτη θέση του γκρουπ της. Τον περασμένο Νοέμβριο πάντως εξασφάλισε την παρουσία στα τελικά Euro για πέμπτη φορά στην ιστορία της και δεύτερη διαδοχική μετά το 2016. Σε ό,τι αφορά τις κλήσεις του κόουτς Γκιουνές, οι μοναδικές απουσίες που αξίζουν αναφοράς είναι αυτές των Τοσούν και Μάλι. Χτύπησε στο παιχνίδι της Πέμπτης και δεν είναι διαθέσιμος ο μέσος Γιαντάς (Φενέρμπαχτσε). 

Εθνική Τουρκίας ρόστερ

Τερματοφύλακες: Γκουνόκ (Μπασακσεχίρ), Τσακίρ (Τραμπζονσπόρ), Ακάν (Ρίζεσπορ) – Αμυντικοί: Τσελίκ (Λιλ), Ντεμιράλ (Γιουβέντους), Μεράς (Χάβρη), Σανγκαρέ (Αντάλιασπορ), Τσετίν (Ρόμα), Αϊχάν (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Καμπάκ (Σάλκε), Αλί Καλντιρίμ (Μπασακσεχίρ), Σογιοντσού (Λέστερ), Μουλντούρ (Σασουόλο)  – Μέσοι: Τουφάν (Φενέρμπαχτσε), Τσαλχάνογλου (Μίλαν), Οκάι (Θέλτα), Γιαζίτσι (Λιλ), Ουντέρ (Ρόμα), Τεκντεμίρ (Μπασακσεχίρ), Καχβετσί (Μπασακσεχίρ ), Καρατσά (Αλάνιασπορ), Κιλίντς (Σίβασπορ), Κοκτσού (Φέγενορντ) – Επιθετικοί: Γιλμάζ (Λιλ), Ουνάλ (Χετάφε), Καραμάν (Φορτούνα), Κουτουτσού (Σάλκε).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-0 από την Ουγγαρία για το Nations League. Δέχθηκε το γκολ στο 80’. 

ΤΟΥΡΚΙΑ Στατιστικά

*Under 2.5 στο πάμε στοίχημα τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

*No/Goal τα 8/10 τελευταία παιχνίδια της

*Κράτησε ανέπαφη την εστία της στα 7/10 πρόσφατα παιχνίδια της.