Interwetten: Σαχτάρ – Βόλφσμπουργκ με κορυφαίες αγορές

Ανανεώθηκε:
interwetten

Στις 19:55, η Σαχτάρ φιλοξενεί τη Βόλφσμπουργκ στον αγώνα ρεβάνς για τους “16” του Europa League και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Σαχτάρ – Βόλφσμπουργκ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο πρώτο παιχνίδι οι Ουκρανοί πέρασαν νικηφόρα από τη Γερμανία με σκορ 1-2 και έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.

Κυρίαρχος για ακόμη μία χρονιά στην Ουκρανία η Σαχτάρ, κατέκτησε με χαρακτηριστική άνεση ένα ακόμη πρωτάθλημα! Επέστρεψε από την καραντίνα με 7 νίκες και 2 ισοπαλίες και τερμάτισε στο +23 από την Ντινάμο Κιέβου! Στην Ευρώπη, απέτυχε να προκριθεί από τους ομίλους του Champions League, τερματίζοντας 3η πίσω από Μάντσεστερ Σίτι και Αταλάντα και συνεχίζει στο Europa, όπου για τη φάση των “32” πέταξε εκτός την Μπενφίκα με νίκη 2-1 στην Ουκρανία και ισοπαλία 3-3 στη Λισαβόνα.

Η Βόλφσμπουργκ πέτυχε το στόχο της στην μετά καραντίνα εποχή στη Γερμανία. Τερμάτισε 7η με 49 βαθμούς και ανανέωσε το ραντεβού της για το επόμενο Europa League. Στους ομίλους της φετινής διοργάνωσης τερμάτισε 2η πίσω από τη Γάνδη και μπροστά από Σεντ Ετιέν και Ολεκσάντρια. Στη φάση των “32” απέκλεισε με σχετική άνεση τη Μάλμε. Μετά το 2-1 στη Volkwagen Arena πέρασε σα σίφουνας από τη Σουηδία (0-3).

Σαχτάρ – Βόλφσμπουργκ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις