Interwetten: Βερόνα – Ίντερ με κορυφαίες αγορές

Ανανεώθηκε:
interwetten

Για την 31η αγωνιστική στη Serie A, η Βερόνα υποδέχεται την Ίντερ (22:45) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Βερόνα – Ίντερ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστροφή στις ήττες για τη Βερόνα, μετά από δυο αναμετρήσεις και με απολογισμό μια νίκη και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ιβάν Τζούριτς φιλοξενήθηκε από τη Μπρέσια, στην έδρα της οποίας γνώρισε την ήττα με 2-0. Βρέθηκε πίσω στο 52′, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στις καθυστερήσεις. Στα τέσσερα από τα έξι τελευταία της παιχνίδια, σημειώθηκε Goal/Goal και Over 2.5. Οκτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα.

Την πρώτη της ήττα, μετά από τέσσερις αναμετρήσεις και με απολογισμό τρεις νίκες και μια ισοπαλία, υπέστη και πάλι η Ίντερ. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε υποδέχθηκε τη Μπολόνια, από την οποία και ηττήθηκε με 1-2. Παρότι προηγήθηκε με τον Λουκάκου στο 22ο λεπτό, είδε την αντίπαλό της να κάνει την ανατροπή (74′, 80′). Στα πέντε τελευταία της παιχνίδια, σημειώθηκε Over 2.5. Δέκα νίκες, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα.

Βερόνα – Ίντερ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις