Το Μπάσκετ επιστρέφει στον Stoiximan!

Ανανεώθηκε:
basket stoiximan

Ο κύβος ερρίφθη: Οι Γερμανοί… ξανάρχονται και στο Μπάσκετ! Η Κυβέρνηση της χώρας έδωσε τη συγκατάθεσή της και το γερμανικό πρωτάθλημα μπάσκετ αρχίζει και πάλι, αυτό το Σαββατοκύριακο (6-7 Ιουνίου). Η Bundesliga ήταν το πρώτο από τα top πρωταθλήματα ποδοσφαίρου που επέστρεψε στη δράση. Τώρα, το ίδιο ισχύει και για την BBL, στο μπάσκετ. Εννοείται, πως οι αναμετρήσεις έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για το στοίχημα. Μάλιστα, ήδη στον Stoiximan έχουν μπει τα 20 (!) πρώτα ματς με ευρεία γκάμα στοιχήματων!

Το Γερμανικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχετικά με τη διοργάνωση, υπάρχουν κάποιες τροποποιήσεις στη διεξαγωγή της. Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθεί ένα τελικό τουρνουά. Σε αυτό θα λάβουν μέρος 10 ομάδες. Έχουν διαμορφωθεί δύο όμιλοι, των πέντε ομάδων. Οι τέσσερις πρώτοι κάθε ομίλου προκρίνονται στα playoffs. Εκεί, θα παίξουν χιαστί με αντιπάλους από τον άλλο όμιλο. Παρακάτω, βλέπετε ποιοί είναι οι δύο όμιλοι:

Όμιλος Α

Μπάγερν Μονάχου, Ουλμ, Κράιλσχαϊμ, Γκέτιγκεν, Όλντενμπουργκ,

Όμιλος Β

Άλμπα Βερολίνου, Ράστα Βέχτα, Μπάμπεργκ, Λούντβιγκσμπουργκ, Φράπορτ Σκάιλαϊνερς

Να θυμίσουμε, ότι πριν τη διακοπή η Μπάγερν Μονάχου βρισκόταν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι «Βαυαροί» είχαν  19 νίκες και 2 ήττες, ενώ παραμένουν το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο. Άλλωστε, το τελικό τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στην έδρα τους, στο Audi Dome. Πίσω από την Μπάγερν ήταν η Λούντβιγκσμπουργκ, με ρεκόρ 17-4, και η Κράιλσχαϊμ, με ρεκόρ 15-6.

Το τουρνουά λοιπόν, θα ξεκινήσει το Σάββατο 6 Ιουνίου. Θα ολοκληρωθεί στις 28 Ιουνίου, που είναι η ημερομηνία του μεγάλου τελικού. Συνολικά, θα γίνουν 35 αναμετρήσεις. Όλες θα υπάρχουν στο stoiximan.gr συνοδευόμενες από πλήθος αγορών. Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων για το προσεχές Σαββατοκύριακο (6-7 Ιουνίου):

Σάββατο 06/06

17.30 Γκέτιγκεν – Κράιλσχαϊμ

21:30 Μπάγερν – Ουλμ

Κυριακή 07/06

16:00 Φράπορτ Σκάιλαϊνερς – Άλμπα Βερολίνου

20.00 Ράστα Βέχτα – Λούντβιγκσμπουργκ

Οι φίλοι του μπάσκετ έχουν κάθε λόγο να χαίρονται. Το ίδιο και οι φίλοι του στοιχήματος. Μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου επιστρέφει και ο Stoiximan έχει αναλάβει δράση. Αγορές για τον Τελικό Νικητή, Χάντικαπ, Over/Under και πάρα πολλά ακόμη στοιχήματα, είναι διαθέσιμα για τα μέλη. Και φυσικά, σε ελκυστικές αποδόσεις!

Το Γερμανικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ