3 Διάσημες Στοιχηματικές Θεωρίες: Αλήθεια ή Μύθος;

Ανανεώθηκε:
Θεωρία στοιχήματος

Αν κάποιοες παρακολουθήσει έναν αγώνα παρέα με ένθερμους παίκτες στοιχήματος θα ακούσει πολλές στοιχηματικές θεωρίες. Οι περισσότεροι έχουν μία στρατηγική για το στοίχημα που θεωρούν ότι είναι η ιδανική, όμως συχνά πολλές από αυτές δεν αποδεικνύονται επωφελείς. Στο παρακάτω άρθρο θα αναλύσουμε τρεις δημοφιλείς θεωρίες στοιχήματος και το κατά πόσο μπορούν να αποδειχθούν επικερδείς για τους παίκτες.

Κορυφαίες αποδόσεις στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποντάρισμα κόντρα στο “ρεύμα”

Η ιδέα αυτή της στρατηγικής προτείνει πονταρίσματα κόντρα στα σημεία που επιλέγει η πλειοψηφία των παικτών. Επιφανειακά είναι εύκολο να καταλάβει κανείς πως λειτουργεί κάτι τέτοιο. Είτε οι στοιχηματικές είτε οι παίκτες θα κερδίσουν από ένα παιχνίδι (υποθέτοντας πως το πονταρίσματα είναι 50/50) και οι στοιχηματικές έχουν μακροχρόνιο κέρδος από την γκανιότα. Αρχικά, η συγκεκριμένη θεωρία φαίνεται υλοποιήσιμη, όμως ο παίκτης που θα την εφαρμόσει θα πρέπει να επιδείξει υπομονή. Οι περισσότεροι παίκτες δεν εχουν το χρόνο, την υπομονή ή το bankroll για να επιβιώσουν παίζοντας κόντρα στο ρεύμα σε κάθε αγώνα.

Ετυμηγορία: Προφανώς δεν είναι μία θεωρία που πρέπει να τηρείται αποκλειστικά. Καλό είναι να παρατηρεί κανείς που πηγαίνουν τα μεγάλα πονταρίσματα στους αγώνες και να το παίρνει υπόψη, αλλά να μην αποτελεί το αποκλειστικό του κριτήριο για την επιλογή των σημείων

Τα αουτσάιντερ έχουν μεγαλύτερη αξία

Οι ερασιτέχνες παίκτες στοιχήματος έχουν την τάση να επιλέγουν τα φαβορί. Έχει λογική αυτό. Αν κάποιος πιστεύει ότι μία ομάδα θα νικήσει είναι εύκολο να πείσει τον εαυτό του ότι θα κερδίσει άνετα και πιθανότατα με μεγάλη διαφορά.

Κάποιες φορές όμως οι παίκτες το παρατραβάνε. Πιστεύουν ότι το διαρκές ποντάρισμα στα αουτσάιντερ είναι το κλειδί για το μακροχρόνιο κέρδος. Αυτή η ιδέα δεν απέχει πολύ από την παραπάνω θεωρία του να ποντάρει κανείς κόντρα στο ρεύμα.

Τα αουτσαίντερ κατά βάση όντως έχουν μεγαλύτερη αξία λογω απόδοσης, αλλά είναι καίριας σημασίας ο παίκτης να βρίσκει τις κατάλληλες στιγμές για να ρισκάρει. Αν κάποιος επιλέγει σταθερά να ποντάρει σε μεγάλα αουτσάιντερ, ελπίζοντας να κάνουν τις εκπλήξεις σε σταθερή βάση, αυτό δεν είναι βιώσιμο, ακόμη και αν υπάρξουν κάποιες μεγάλες νίκες.

Ετυμηγορία: Μακροχρόνια, το ποντάρισμα σε καθαρά σημεία αουτσάιντερ δεν θα αποδειχθεί επικερδές. Είναι προτιμότερο το ποντάρισμα στα αουτσάιντερ με καλύψεις στα χάντικαπ ή στα spread όταν μιλάμε για αθλήματα εκτός ποδοσφαίρου.

Τα παρολί προσφέρουν μεγάλη αξία

Όλοι μας έχουμε έναν φίλο που παίζει μεγάλα παρολί με τεράστιες αποδόσεις, που δεν βγαίνουν ποτέ. Η ιδέα ενός μεγάλου παρολί με υψηλή απόδοση είναι ελκυστική, αλλά η πιθανότητα της μεγάλης νίκης οδηγούν τους παίκτες σε λάθος αποφάσεις.

Επειδή η απόδοση είναι πολύ μεγάλη μοιάζουν με ευκαιρία για τους παίκτες, όμως ισχύει αλήθεια κάτι τέτοιο; Όπως τα περισσότερα πράγματα που μοιάζουν πολύ καλά για να είναι αληθινά, το ίδιο συμβαίνει και με τα μεγάλα παρόλι. Όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να πετύχεις μία 5αδα, ενόσω η γκανιότα ανεβαίνει με την προσθήκη αγώνων στο δελτίο.

Ετυμηγορία: Τα μεγάλα παρολί μοιάζουν με λαχεία ή κάρτες σκρατς. Είναι διασκεδαστικά και προσφέρουν την αναλογία μικρό ρίσκο – μεγάλη ανταμοιβή, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αποτελούν τον κύριο τρόπο στοιχήματος σας.

Κανείς δεν διαφωνεί ότι ποντάρισμα για παράδειγμα 3€ σε μία 8αδα που δίνει 4ψήφιο ποσό μπορεί να αποδειχθεί διασκεδαστικό και μπορεί κάποια στιγμή να επιβεβαιωθεί με δόση τύχης.

Τα παρολί όμως είναι για συγκεκριμένες περιπτώσεις αφού μπορούν να ανεβάσουν την αδρεναλίνη, όμως δεν θα πρέπει να παίζονται κάθε μέρα, ούτε να έχουν κεντρικό ρόλο στα στοιχήματά σας.

Bet365 – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την κορυφαία στοιχηματική