Pamestoixima.gr: Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός με πλήθος επιλογών

Ανανεώθηκε:
pamestoixima

Για την 25η αγωνιστική της Super League 1, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (19:30) και το Pamestoixima.gr διαθέτει την αναμέτρηση με πλήθος επιλογών.

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αήττητος παραμένει εδώ και πέντε αναμετρήσεις ο Αστέρας Τρίπολης, μετρώντας τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς φιλοξενήθηκε από το Βόλο, στην έδρα του οποίου επικράτησε με 0-1. Το τέρμα που σημείωσε ο Ντέλετιτς, στο 85ο λεπτό, στάθηκε αρκετό για να κρίνει και το παιχνίδι. Στα τρία από τα τέσσερα τελευταία του παιχνίδια, σημειώθηκε Goal/Goal. Έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες ο εντός έδρας απολογισμός του, στο φετινό πρωτάθλημα, μένοντας αήττητος στα πέντε πιο πρόσφατα αντίστοιχα ματς (4-1-0).

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τον Παναθηναϊκό, μετά και την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (1-0 εκτός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γιώργου Δώνη υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό, κόντρα στον οποίο επικράτησε με 3-1. Οι Βαγιανίδης (23′), Ζαχίντ (39′) και Μακέντα (πεν. 49′) έδωσαν σαφές προβάδισμα στην ομάδα τους, πριν οι φιλοξενούμενοι μειώσουν για το τελικό αποτέλεσμα, στις καθυστερήσεις. Στα οκτώ από τα εννέα τελευταία του παιχνίδια, σημειώθηκε No Goal. Τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός του, στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας στις δυο από τις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους του (2-0-1).

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114