Interwetten: Ρεάλ Μαδρίτης – Σοσιεδάδ με κορυφαίες αγορές

Ανανεώθηκε:
interwetten

Για την προημιτελική φάση του Copa del Rey, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Ρεάλ Σοσιεδάδ (20:00) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Ρεάλ Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αήττητη παραμένει εδώ και 21 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις η Ρεάλ Μαδρίτης, μετρώντας 15 νίκες και έξι ισοπαλίες. Το Σάββατο, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν υποδέχθηκε την Ατλέτικο Μαδρίτης, για τη La Liga, της οποίας και επικράτησε με 1-0. Το τέρμα που σημείωσε ο Μπενζεμά στο 56ο λεπτό, στάθηκε αρκετό για να κρίνει και την αναμέτρηση. Αυτή ήταν και η πέμπτη διαδοχική της. Στα τρία τελευταία της παιχνίδια, σημειώθηκε N/G. Εννέα νίκες και έξι ισοπαλίες ο εντός έδρας απολογισμός της, τη φετινή σεζόν.

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, μετά από τρεις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, κόντρα σε Εσπανιόλ (2-0 εντός), Μαγιόρκα (3-0 εντός) και Οσασούνα (3-1 εντός). Την Κυριακή, η ομάδα του Ιμανόλ Αλγουαθίλ φιλοξενήθηκε από τη Λεγκανές, για τη La Liga, στην έδρα της οποίας ηττήθηκε με 2-1. Παρότι προηγήθηκε με τον Ισάκ στο 20ο λεπτό, είδε την αντίπαλο της να κάνει την ανατροπή (49′, 90’+4) και να επικρατεί. Στα εννέα από τα δέκα τελευταία της παιχνίδια, σημειώθηκε Over 2.5. Επτά νίκες, δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, τη φετινή σεζόν, έχοντας ηττηθεί στις δυο πιο πρόσφατες εξόδους της.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις