Λειψία – Γκλάντμπαχ: Τo ΠΑΙΧΝΙΔΙ πιο αληθινό από ποτέ!

Ανανεώθηκε:
bwin

Οι κορυφαίοι αγώνες με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις και 1000+ ειδικά στοιχήματα.

Η δράση ζει όπου ζεις κι εσύ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Bundesliga επέστρεψε και η μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος παίρνει… φωτιά, σε ένα από τα πλέον αμφίρροπα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Απόδειξη, το γεγονός ότι η Λειψία που βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα συγκέντρωσε 40 βαθμούς σε 19 αγωνιστικές και η 5η Λεβερκούζεν, 34! Απόψε, οι «ταύροι» υποδέχονται την 3η Γκλάντμπαχ (38 β.), με την Μπάγερν να καιροφυλακτεί… ανάμεσά τους (39 β.). Στον πρώτο γύρο, οι γηπεδούχοι επιβλήθηκαν εκτός έδρας (3-1), διατηρώντας την παράδοση που τους θέλει να μην ηττώνται από την Γκλάντμπαχ σε ματς πρωταθλήματος (5 νίκες, 2 ισοπαλίες).

Επιστροφή* στην Bundesliga και εκατοντάδες διαφορετικές επιλογές! |21+

Από τη Γερμανία στην Ισπανία και το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στη La Liga, ανάμεσα σε Ρεάλ και Ατλέτικο. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε εντελώς διαφορετικό αγωνιστικό… φεγγάρι, με τη «βασίλισσα» να παραμένει αήττητη από τις 22/10 σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 14 νίκες και 6 ισοπαλίες σε 20 αγώνες. Αντίθετα, οι «ροχιμπλάνκος» νίκησαν την Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ στις 09/01 (3-1) και, έκτοτε, ηττήθηκαν από τη Ρεάλ στον τελικό της διοργάνωσης (0-0 κ.α.), υπέκυψαν στην Έιμπαρ (2-0) για το πρωτάθλημα, αποκλείστηκαν στο Κύπελλο από την Λεονέσα (2-1 στην παράταση) και «κόλλησαν» στο 0-0 με την Λεγανές την περασμένη εβδομάδα.

bwin – Δες το Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης σε live streaming*.

Τo ΠΑΙΧΝΙΔΙ πιο αληθινό από ποτέ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η συχνή συμμετοχή σε παίγνια εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλεια περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Απαγορεύεται να παίζουν τυχερά παίγνια άτομα κάτω των 21 ετών. Αρμόδιος ρυθμιστής: ΕΕΕΠ. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.