* Δεύτερη αναμέτρηση για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και, αν χρειαστεί, πέναλτι.

* Στο πρώτο ματς: Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Λούτον 0-0

ΛΟΥΤΟΝ (League One)

Η Λούτον παραμένει αήττητη στις 14 τελευταίες αναμετρήσεις της, στις οποίες σημείωσε εννέα νίκες και πέντε ισοπαλίες. Η τελευταία φορά που γνώρισε την ήττα χρονολογείται στις 13 Νοεμβρίου από την Πιτέρμπορο (2-1 εκτός έδρας). Στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις έμεινε στο «Χ» με τις Γουόλσολ (2-2 εκτός έδρας), Μπάρνσλεϊ (0-0 εντός έδρας), Σέφιλντ Γουένσντεϊ (0-0 εκτός έδρας) και Σάντερλαντ (1-1 εκτός έδρας).

Με αντίπαλο την τελευταία το Σάββατο για το πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μαγκουάιρ (16’), προτού ο Κόλινς διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα με πέναλτι στο 67’. Και οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν με δέκα παίκτες, λόγω των αποβολών των Μαγκουάιρ (90+3’ για Σάντερλαντ) και Χίλτον (70’ για Λούτον). Ο υπηρεσιακός τεχνικός της Λούτον, Μικ Χάρφορντ, αποφάσισε να μην ασκήσει έφεση για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο τελευταίος, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του απόψε.

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλες αναδείχθηκαν Σάντερλαντ και Λούτον στην έδρα της πρώτης (1-1) για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε under 2,5 στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της Λούτον σε όλες τις διοργανώσεις (δες το στην Novibet)

Παιχνίδι 365 μέρες το χρόνο | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΪ (Championship)

Μετά από πέντε αναμετρήσεις, στις οποίες σημείωσε δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες, η Σέφιλντ Γουένσντεϊ επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα, καθώς δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Χαλ (3-0 εκτός έδρας) το Σάββατο για το πρωτάθλημα. Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Μπόουεν, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων από την άσπρη βούλα του πέναλτι στο 52’.

Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε ο Κάμπελ στο 76’. Ο υπηρεσιακός προπονητής των «κουκουβαγιών», Στιβ Άνιου, υπογράμμισε πως ο σύλλογος θα πρέπει να μπει και πάλι στο σωστό δρόμο. «Θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να βελτιώσουμε την αγωνιστική εικόνα μας. Παρακολουθούμε καθημερινά τους ποδοσφαιριστές, είναι σημαντικό να δούμε πως αντιδρούν σε δύσκολες καταστάσεις», είπε μεταξύ άλλων αυτός.

Προηγούμενο ματς: Την εκτός έδρας ήττα με 3-0 γνώρισε η Σέφιλντ Γουένσντεϊ από τη Χαλ για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε under 2,5 στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της Σέφιλντ Γουένσντεϊ σε όλες τις διοργανώσεις.

Παναγιώτης Κιστογλίδης