*Δεύτερο ματς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ίδιου σκορ με το πρώτο ματς, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

*Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον νικητή απ’ το Ζαλγκίρις – Βαντούζ.

*Στο πρώτο ματς (Σεβίλλη – Ουίπεστ 4-0): Δε χωρά ιδιαίτερη κριτική στο ματς της περασμένης εβδομάδας, η Σεβίλλη έβγαλε την ανωτερότητα της στο γήπεδο και επικράτησε 4-0. Σκόραρε στο 7’ και απέβαλε το άγχος, στο 31’ πήρε πέναλτι και αριθμητικό πλεονέκτημα, το σκορ πήγε στο 2-0, στο 43’ το σκορ ήταν ήδη στο 3-0. Στις καθυστερήσεις διαμορφώθηκε το 4-0.

ΟΥΙΠΕΣΤ (Ουγγαρία)

Όπως αναμενόταν, η Ουίπεστ δεν είχε τον τρόπο να αντισταθεί στην ποιότητα της Σεβίλλης. Όλα πήγαν στραβά απ’ την αρχή για την ομάδα της Ουγγαρίας, η οποία ήθελε να ελέγξει τον ρυθμό, αλλά δεν τα κατάφερε. Δέχτηκε γκολ στο 7’ και ουσιαστικά τα πάντα τελείωσαν στο 31’, όταν ο Παούλιεβιτς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και η Σεβίλλη κέρδισε πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε. Ήταν ούτως ή άλλως δύσκολη η αποστολή των Ούγγρων, πόσο μάλλον με παίκτη λιγότερο, το τελικό 4-0 ήρθε φυσιολογικά και έγραψε μια «βαριά» ήττα, πλην όμως απόλυτα φυσιολογική.

«Δε θα είναι εύκολη η ρεβάνς για τη Σεβίλλη. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση μας, θα βάλουμε τα δυνατά μας έτσι ώστε να αποχαιρετήσουμε τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι», είπε ο κόουτς Βίγκνιεβιτς. Την Κυριακή είδε την ομάδα του να προηγείται δύο φορές εκτός έδρας κόντρα στη Χαλάντας, αλλά έμεινε στο 2-2 για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 4-0 κόντρα στη Σεβίλλη.

Στατιστικό: 4/4 Over 2.5 είχε η Ουίπεστ στο Γιουρόπα Λιγκ (δες το στον Stoiximan).

Το Ουίπεστ – Σεβίλλη παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΕΒΙΛΛΗ (Ισπανία, 6)

Μια καλή προπόνηση έκανε η Σεβίλλη την περασμένη εβδομάδα στο εντός έδρας ματς με την Ουίπεστ, η οποία φάνηκε ότι δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό της. Άρεσε η ομάδα του Πάμπλο Ματσίν, είχε καλό τέμπο για τα δεδομένα της χρονικής στιγμής, σκόραρε το γρήγορο γκολ που πάντα παίζει ρόλο στο 7’, στο 31’ ήρθε η στιγμή που καθόρισε το ματς, αφού κέρδισε πέναλτι και αποβολή, ευστόχησε και το 2-0 έβαλε τις βάσεις για ένα εύκολο βράδυ. Το τελικό 4-0 καθιστά τη ρεβάνς τυπική διαδικασία, οι Ισπανοί θέλουν απλά να βγάλουν την υποχρέωση και να μην έχουν τραυματισμούς.

«Πρέπει να παίξουμε όπως στο πρώτο παιχνίδι, με την ίδια σοβαρότητα και υπεθυνότητα. Στόχος μας είναι να περάσουμε στους ομίλους της διοργάνωσης και από εκεί και πέρα θα δείξει», είπε ο Ματσίν. Έμειναν εκτός αποστολής οι Αμαντού και Γκανιόν, είναι εκτός επίσης οι Κιαέρ, Λάσο και Γουάλ, ταξίδεψαν όμως στην Ουγγαρία οι «μουντιαλικοί» Μερκάδο, Μπανέγα και Μουριέλ. Στην αποστολή και ο νεοαποκτηθείς στόπερ απ’ τη Θέλτα, Σέρχι Γκόμεθ.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 4-0 κόντρα στην Ουίπεστ.

Στατιστικό: 3/4 Under 2.5 μετράει η Σεβίλλη στα φιλικά.

Αριστοτέλης Σαββίδης