*Διεθνής φιλική αναμέτρηση.

ΓΑΛΛΙΑ

Σούπερ εμφάνιση πραγματοποίησε η Γαλλία στο πρώτο φιλικό μετά τη συγκέντρωση των παικτών ενόψει Μουντιάλ. Υποδέχτηκε την Ιρλανδία την περασμένη Δευτέρα και έκανε καταπληκτικά πράγματα στο πρώτο ημίχρονο, έβγαλε στο γήπεδο όλη την ποιότητα της και κόντρα σε μια αδύναμη ομάδα δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα. Η μία φάση πίσω απ’ την άλλη για τους «τρικολόρ», οι οποίοι μάλιστα παρατάχθηκαν στην ενδεκάδα χωρίς τους Γκριεζμάν και Πογκμπά, ωστόσο είχαν πολλές κλασικές ευκαιρίες, ένα δοκάρι, ενώ σκόραραν δύο φορές με τους Ζιρού και Φεκίρ. Έπεσε ο ρυθμός τους στο δεύτερο 45λεπτο, αλλά και πάλι ήταν κυρίαρχοι.

Η σειρά των φιλικών συνεχίζεται κόντρα σε Ιταλία και ΗΠΑ. Θα παίξει στον γ’ όμιλο του Μουντιάλ με Αυστραλία, Περού και Δανία, προφανώς και είναι το ακλόνητο φαβορί για την πρωτιά, ενώ μια ματιά στο ρόστερ της, αρκεί για να καταλάβει κανείς πως πηγαίνει στη Ρωσία για να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Στο πίσω μέρος του μυαλού παικτών και προπονητή, πάντως, βρίσκεται φυσικά και η αποτυχία κατάκτησης του Euro 2016 που διεξήχθη στα γήπεδα της. Όπως σημειώσαμε, το ρόστερ της ισοδυναμεί με… πυρηνικό οπλοστάσιο κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Ντεσάν να μην καλέσει στην αποστολή παίκτες όπως ο Παγέ, ο Λακαζέτ και άλλοι, που σε άλλες ομάδες θα ήταν βασικότατοι, ενώ στα πλάνα του δεν βρίσκεται γι’ ακόμη μια μεγάλη διοργάνωση ο Μπενζεμά, παρότι μόλις το Σάββατο στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης για τρίτη χρονιά.

Προηγούμενο ματς: Φιλική επικράτηση 2-0 για τη Γαλλία κόντρα στην Ιρλανδία.

Στατιστικό: Στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις σημειώθηκε G/G & Over 2,5 (δες το στην Goalbet).

Το Γαλλία – Ιταλία παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Διεθνή Φιλικά (Κλικ Εδώ)

ΙΤΑΛΙΑ

Απ’ τον… καναπέ της θα παρακολουθήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο η Ιταλία, μια τρομακτική αποτυχία, που –όπως ήταν αναμενόμενο- έφερε εξελίξεις. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έκανε ντεμπούτο στον πάγκο των «ατζούρι» στο φιλικό της περασμένης Δευτέρας με τη Σαουδική Αραβία επί ελβετικού εδάφους, είδε την ομάδα του να αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και να παίρνει αυτό που της αξίζει. Σούπερ η Ιταλία στα πρώτα 45 λεπτά, έβγαλε πολλές ευκαιρίες, είχε δοκάρι, 11 κόρνερ, σκόραρε ένα φοβερό γκολ με τον Μπαλοτέλι, που επέστρεψε έπειτα από χρόνια στην εθνική. Κυρίαρχοι οι «ατζούρι» και στο δεύτερο μέρος, σκόραραν το δεύτερο γκολ στο 68’, η Σαουδική Αραβία μείωσε στο 72’ και είχε ακόμη μια φάση για την ισοφάριση, ωστόσο η νίκη των Ιταλών ήταν το πιο δίκαιο αοπτέλεσμα.

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος απ’ όσα είδα στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε ρυθμό και αρκετές ευκαιρίες κόντρα σε μια ομάδα που είναι σκληρή αμυντικά. Ήταν λογικό να χάσουμε τον ρυθμό μας στο δεύτερο μέρος λόγω των αλλαγών», είπε ο Μαντσίνι. Ο πρώην τεχνικός της Ζενίτ, όπου απέτυχε παταγωδώς, καταξοδεύοντας το μπάτζετ και μην καταφέρνοντας να την οδηγήσει έστω στο Τσάμπιονς Λιγκ, προσπάθησε να ανανεώσει την αποστολή. Από την αποστολή απουσιάζουν οι Κιελίνι (Αμυντικός, 96/8), Μαρκίζιο (Μέσος, 55/0) και Ιμόμπιλε (Επιθετικός, 32/7), ενώ κλήθηκαν για πρώτη φορά οι Έμερσον (Τσέλσι), Μπασέλι (Τορίνο), Μαντραγκόρα (Κροτόνε), Μπεράρντι (Σασουόλο) και Καλντάρα (Αταλάντα).

Προηγούμενο ματς: Φιλική επικράτηση 2-1 για την Ιταλία κόντρα στη Σαουδική Αραβία.

Στατιστικό: Στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις σημειώθηκε Under 2,5.