*30η αγωνιστική.

*Πρώτος γύρος: Βαλένθια – Λεγκανές 3-0

ΛΕΓΚΑΝΕΣ

Είχε πάθος, αποφασιστικότητα και αυταπάρνηση η Λεγκανές, που χρειαζόταν πάρα πολύ τη νίκη κόντρα στη Σεβίλλη στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή. Υπερτερούσε σε θέμα ενέργειας κόντρα στην ομάδα της Ανδαλουσίας, αυτό φάνηκε απ’ την αρχή, ήταν καλύτερη σε όλους τους τομείς, προηγήθηκε στο 41’ με τον Μπουστίνθα, στο 69’ έκανε το 2-0, στο 84’ ήρθε η αποβολή του Σαράμπια και κάπου εκεί το ματς τελείωσε οριστικά. Απλώς μείωσε η Σεβίλλη στο φινάλε.

Δίκαιη νίκη για τους Μαδριλένους, η δεύτερη στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, τους ανέβασε στην 13η θέση με 36 πόντους, έχουν διαφορά ασφαλείας 15 πόντων από την επικίνδυνη ζώνη, απόσταση που προς το παρόν τους κάνει να αισθάνονται ήρεμοι, ουσιαστικά έχουν εξασφαλίσει την παραμονή. Στο 3-1-2 το ρεκόρ της Λεγκανές στα τελευταία έξι εντός έδρας ματς στο πρωτάθλημα, δε δέχτηκε γκολ στα τελευταία 2/3. Χωρίς νέα προβλήματα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 2-1 για τη Λεγκανές κόντρα στη Σεβίλλη.

Στατιστικό: 8/14 εντός έδρας Under 2.5 μετρά η Λεγκανές (δες το στην Goalbet).

Δείτε τα προγνωστικά Ισπανίας (Κλικ Εδώ)

Το Λεγκανές – Βαλένθια παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Σε κακό μομέντουμ ήρθε η διακοπή του πρωταθλήματος για τη Βαλένθια, που πατούσε πάρα πολύ καλά. Έχει βρει ξανά την ταυτότητα της, κάτι που φάνηκε και την περασμένη αγωνιστική στο εντός έδρας ματς με την Αλαβές. Δε φάνηκε έτοιμη η Αλαβές να διαχειριστεί την ποιότητα των «νυχτερίδων», οι οποίες προηγήθηκαν 2-0 στο 33’ με τα γκολ των Ροντρίγκο και Ζάζα, μείωσε με τον Σομπρίνο στο 49’ η βασκική ομάδα , αλλά στο 54’ ήρθε το 3-1 και το ματς κάπου εκεί τελείωσε οριστικά.

Έκτη νίκη για τη Βαλένθια στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές (6-1-0), σε όλες σκόραρε τουλάχιστον 2 γκολ. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν πλέον 59 πόντους, είναι στο -1 απ’ τη Ρεάλ (-4 από χθες) και στο +12 απ’ την πέμπτη Βιγιαρεάλ, ουσιαστικά έχουν εξασφαλίσει τη θέση στην τετράδα. Μένει εκτός ο Κοκλέν, επιστρέφει ο Σάντι Μίνα (Επιθετικός, 26,11), γράφτηκε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ζήτησε τον Κάρλος Σολέρ.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-1 για τη Βαλένθια κόντρα στην Αλαβές.

Στατιστικό: Από 5/7 G/G έρχεται η Βαλένθια.

Αριστοτέλης Σαββίδης