*3ος προκριματικός γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση επανάληψης του σκορ του πρώτου αγώνα ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

*Στο πρώτο ματς (Σλάβια Πράγας – Μπάτε Μπορίσοφ 1-0): Κυριάρχησε σ’ όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου η Σλάβια και στο 20’ αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο το πέναλτι που κέρδισε (1-0). Στην ίδια φάση απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά παρά την ανωτερότητά της σ’ όλο το υπόλοιπο του αγώνα, δεν μπόρεσε να φθάσει ποτέ σε δεύτερο τέρμα.

ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ (Λευκορωσία, 66)

Με δεδομένο ότι έπαιζε για παραπάνω από 70 λεπτά με παίκτη λιγότερο στο πρώτο παιχνίδι στην Τσεχία η Μπάτε Μπόρισοφ θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη με την ήττα 1-0, καθώς θα μπορούσε να είχε δεχθεί κι άλλα τέρματα, που θα έκαναν ακόμη δυσκολότερο το έργο της για πρόκριση. Έχει άλλωστε την εμπειρία να διαχειριστεί τέτοιες ήττες και να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ, καθώς μετράει τέσσερις παρουσίες τα τελευταία έξι χρόνια στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. «Χάσαμε δίκαια στο πρώτο παιχνίδι, η Σλάβια έδειξε να το θέλει περισσότερο. Ελπίζω στην έδρα μας να κάνουμε το καθήκον μας και να περάσουμε στην επόμενη φάση», δήλωσε ο κόουτς Ερμάκοβιτς.

Πήρε την κατάλληλη ψυχολογία ενόψει της ρεβάνς, το Σάββατο χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα επικράτησε 3-0 της Γκόμελ (εντός έδρας). Τρίτη σερί νίκη για την Μπάτε και πέμπτη στα τελευταία έξι παιχνίδια, όπου παραμένει αήττητη (5-1-0, στα πέντε πιο πρόσφατα κράτησε ανέπαφη την εστία της). Μετά το πέρασμα 16 αγωνιστικών βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 36 πόντους, στο -3 απ’ τη Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ και στο +2 απ’ την τρίτη Ντιναμό Μινσκ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, τώρα, αποβλήθηκε στο πρώτο παιχνίδι ο χαφ Γιαμπλόνσκι, παραμένει στα πιτς ο έτερος χαφ Ρίος, ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασισθεί η συμμετοχή των αμυντικών Μιλούνοβιτς και Πολιάκοφ. Αντίθετα, εξέτισε την ποινή των τριών αγωνιστικών και επιστρέφει ο επιθετικός Ροντιόνοφ.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-0 επί της Γκομέλ.

Στατιστικό: Από 2-3 γκολ συνοδεύτηκαν οι τέσσερις απ’ τις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της Μπάτε. (δες το στην Goalbet)

Το Μπάτε Μπορίσοφ – Σλάβια Πράγας παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League (Κλικ Εδώ)

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ (Τσεχία, 171)

Από τη δική της πλευρά η Σλάβια Πράγας μόνο ευχαριστημένη δεν έμεινε με το «φτωχό» 1-0 επί της Μπάτε, σ’ ένα παιχνίδι που άξιζε πολλά παραπάνω, είχε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα τον έλεγχο και σπατάλησε σημαντικές ευκαιρίες, για να ταξιδέψει πιο άνετη στη Λευκορωσία και μ’ ένα καλύτερο σκορ στις αποσκευές της. «Δεν είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας, κάναμε βιαστικές επιθέσεις και αυτό είναι κρίμα γιατί θα μπορούσαμε να πάμε με άλλο αέρα στη ρεβάνς», τόνισε ο τεχνικός Σιλχάβι.

Ξεκίνημα με το «δεξί» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, παρότι αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές, κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο της Τέπλιτσε, επικρατώντας 1-0 στην Πράγα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του νεοαποκτηθέντα αυτή την μεταγραφική περίοδο, Χαλίλ Άλντιντοπ. Δεν ικανοποίησε με την εμφάνισή της, έδειξε ότι είχε την ουσία και αυτό είναι που μετράει. Είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και τη φετινή σεζόν. Παραμένουν εκτός αποστολής οι χαφ Σικόρα και Χρομάντα, αμφότεροι είναι στις βασικές επιλογές του Σιλχάβι.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση για τη Σλάβια 1-0 επί της Τέπλιτσε.

Στατιστικό: G/G οι επτά απ’ τις οκτώ πρόσφατες εξόδους της Σλάβια.

Αριστείδης Χατζηγεωργίου