Elite Round. Σε αυτήν τη φάση  υπάρχουν επτά ομίλοι των τεσσάρων ομάδων, την πρόκριση στην επόμενη φάση παίρνει ο πρώτος κάθε ομίλου και οι συνολικά επτά ομάδες που θα προκύψουν συν της διοργανώτριας Γεωργίας θα συμμετάσχουν στην τελική φάση της διοργάνωσης.

 * 4ος όμιλος (1 αγ.): Πορτογαλία 3, Πολωνία 3, Κροατία 0, Τουρκία 0

 * Τα παιχνίδια του ομίλου διεξάγονται στην Πορτογαλία.

ΤΟΥΡΚΙΑ U19

Με υποχρέωση νίκης μπαίνει η Τουρκία U19 στη σημερινή αναμέτρηση απέναντι στους οικοδεσπότες του 4ου ομίλου. Δεν τα κατάφεραν οι παίκτες του Βεντάτ Ιντσεέφε στην πρεμιέρα απέναντι στην Πολωνία, “πετώντας στα σκουπίδια” και το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 79′ και μετά. Οι Πολωνοί πήραν το προβάδισμα στο 48ο λεπτό και κατόρθωσαν να το διατηρήσουν μέχρι το τέλος του αγώνα. Η εξτρά δυσκολία για τους Τούρκους στο σημερινό ματς έγκειται στο γεγονός ότι κοντράρονται με την ομάδα που φιλοξενεί τα ματς του 4ου ομίλου.

Πάντως, οι γείτονες αγνοούν τη νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια τους, καθώς είχε προηγηθεί το ζευγάρι φιλικών απέναντι στην Εθνική Ελλάδας U19, όπου μέτρησαν μία ήττα (3-2) και μία ισοπαλία (1-1). Αρχισκόρερ στα προκριματικά ο Ιλκέλ Γιουκσέλ της Μάιντζ U19, με δύο γκολ σε τέσσερις συμμετοχές.

Προηγούμενο ματς: Ήττα από την Πολωνία με 1-0, παρά την αποβολή για τους Πολωνούς στο 79ο λεπτό.

Στατιστικό: G/G & Over 2.5 τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

O bookmaker δεν βρέθηκε

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ U19

Οι Πορτογάλοι, από την πλευρά τους, θέλουν να κάνουν σήμερα το καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης. Με δεδομένο ότι στο τελευταίο παιχνίδι της Elite Round υποδέχονται τους Πολωνούς, μία σημερινή νίκη θα τους καταστήσει απόλυτους… ελεγκτές του 4ου ομίλου, αφού έχουν το πλεονέκτημα να φιλοξενούν τα παιχνίδια του. Πολύ ενδιαφέρον αποδείχθηκε το ματς της πρεμιέρας απέναντι στην Κροατία. Ο Ντιού άνοιξε το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό, όμως οι Κροάτες έφτασαν στην ισοφάριση στο 28′. Το ματς “κρεμόταν σε μία κλωστή” και η φάση που το έκρινε ήταν το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε η Κροατία στο 90′ και το μετέτρεψε σε γκολ ο Ζοάο Φιλίπε.

Νικηφόρα για το σύνολο του Έλιο Σόουζα τα 4/5 τελευταία ματς (επίσημα και φιλικά), αρχισκόρερ στα προκριματικά ο μέσος Μιγκέλ Λουίς της Σπόρτινγκ Λισαβόνας U19 (4 συμ., 2 γκολ).

Προηγούμενο ματς: Νίκη επί της Κροατίας με 2-1.

Στατιστικό: Νικηφόρα τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της (δείτε στο Betarades.gr τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος).