* Στον πρώτο γύρο: Μπρίστολ Ρόβερς – Κόβεντρι 4-1 (26/12)

* Στα 5/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Κόβεντρι στο πρωτάθλημα σημειώθηκαν 2-3 γκολ.

* Η Μπρίστολ Ρόβερς έχει γνωρίσει μόνο μια ήττα στα 11 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας (Κλικ Εδώ)

ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Αν και το μυαλό της Κόβεντρι εδώ και αρκετές εβδομάδες δεν βρίσκεται στο πρωτάθλημα, όπου ουσιαστικά έχει υποβιβαστεί, αλλά στον τελικό του Λιγκ Τρόφι την ερχόμενη Κυριακή, αυτό δεν την εμποδίζει να παίζει για την ιστορία της και να αρνείται να παραδοθεί. Το απέδειξε και την Τρίτη στο εξ αναβολής εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Πορτ Βέιλ, την οποία κέρδισε με 2-1 και πέτυχε την πρώτη της νίκη επί των ημερών του μάνατζερ Ρόμπινς στο «τιμόνι» της. Πραγματοποίησε, μάλιστα, πολύ καλή εμφάνιση, αφού ήταν καλύτερη σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο και το εκμεταλλεύτηκε πετυχαίνοντας δύο τέρματα μέσα σε λίγα λεπτά (37′, 41′).

Μετά την ανάπαυλα έδωσε μεγαλύτερη προσοχή στην άμυνα και δέχθηκε τη μείωση του σκορ στο 74’ από στημένη φάση, ωστόσο στη συνέχεια κράτησε με αρκετή ευκολία το αποτέλεσμα, το οποίο προκάλεσε εκνευρισμό στους φιλοξενούμενους. Αξίζει, από κει και πέρα, να σημειωθεί πως παρά την πίκρα του διαφαινόμενου υποβιβασμού στη League Two οι οπαδοί της έχουν ήδη εξαντλήσει τα 40 χιλιάδες και πλέον εισιτήρια που τους αναλογούν για τον τελικό του «Γουέμπλεϊ». Εκτός αποστολής έμειναν οι Αγιεγκμπένι (Επιθετικός, 3/0), Φόλεϊ (Αμυντικός, 8/0) και Ρόουζ (Μέσος, 21/2), ενώ αμφίβολος δίνεται ο Τουτγκέιτ (Επιθετικός, 24/4).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της Πορτ Βέιλ για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Στα 5/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα σημειώθηκαν 2-3 γκολ (Δείτε στο Betarades.gr τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος).

Το Κόβεντρι – Μπρίστολ Ρόβερς παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αντέδρασε στη «σφαλιάρα» από την Μπέρι (3-0 εκτός έδρας) η Μπρίστολ Ρόβερς, καθώς επιστρέφοντας στην εξαιρετική ισχυρή έδρα της, νίκησε με 2-1 την Τσέστερφιλντ και πέτυχε την έβδομη νίκη στα 10 τελευταία παιχνίδια της στο «Μεμόριαλ» (7-3-0). Φρόντισε να δείξει τις προθέσεις τις από το ξεκίνημα, καθώς πήρε προβάδισμα από τα αποδυτήρια (2’) και το διπλασίασε στο 18’. Στη συνέχεια θα μπορούσε να έχει πετύχει μια από τις πιο εύκολες φετινές νίκες της, καθώς επιδόθηκε σε ρεσιτάλ τεράστιων χαμένων ευκαιριών με αποκορύφωμα ένα χαμένο πέναλτι λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους.

Μετά την ανάπαυλα έριξε κάπως τον ρυθμό της, ωστόσο δεν δέχθηκε σημαντικές ευκαιρίες, πλην αυτής στο 85’ την οποία εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι για να φτάσουν στη μείωση του σκορ. Εκτός έδρας πρέπει να σημειωθεί ότι δυσκολεύεται ιδιαίτερα, μετρώντας μόνο μια νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια (1-3-4), ωστόσο σήμερα θα έχει στο πλευρό της περισσότερους από τέσσερις χιλιάδες οπαδούς της να τη στηρίζουν στην προσπάθεια να παραμείνει στο κυνήγι των πλέι-οφ. Επιστρέφει από τιμωρία ο Σινκλέρ (Μέσος, 31/1), ωστόσο εκτός έμειναν οι Χάρτλεϊ (Αμυντικός, 18/5), Σουίνι (Αμυντικός, 11/0) και Σάλτερ (Μέσος, 9/1), ενώ αμφίβολοι δίνονται οι Χάρισον (Επιθετικός, 32/7), Κλαρκ (Μέσος, 28/3), Πάριγκτον (Αμυντικός, 4/0) και Κλαρκ (Αμυντικός, 20/0).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της Τσέστερφιλντ για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Έχει γνωρίσει μόνο μια ήττα στα 11 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.