Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα

* Αδιάφορη βαθμολογικά η Ντιναμό Κιέβου. Προκρίνεται σίγουρα με νίκη η Μπεσίκτας, ενώ την βολεύει και η ισοπαλία, αν ηττηθεί η Νάπολι από την Μπενφίκα.

* Για την Ντιναμό Κιέβου ακολουθεί το σπουδαίο ντέρμπι κόντρα στην Σαχτάρ Ντόνετσκ την ερχόμενη Δευτέρα, όμως κατά δήλωση του Ρεμπρόφ, στη σημερινή αναμέτρηση θα αγωνιστούν όλοι οι βασικοί.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ

Με το κεφάλι ψηλά θέλει να αποχαιρετήσει τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις η βαθμολογικά αδιάφορη Ντιναμό Κιέβου στη σημερινή αναμέτρηση, καθώς σε αντίθεση με πέρυσι, όταν και κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, φέτος δεν θα συνεχίσει ούτε στο Γιουρόπα Λιγκ. Το περασμένο Σάββατο ταξίδεψε στην έδρα της Βόρσκλα στην Πολτάβα, όπου αν και προηγήθηκε με δύο γκολ μέσα σε 14 λεπτά, κατάφερε να ισοφαριστεί μέσα σε ένα εικοσάλεπτο σε 2-2 και βρίσκεται, έτσι, στο -10 από την πρωτοπόρο Σαχτάρ, την οποία και αντιμετωπίζει την προσεχή Δευτέρα. Εντός έδρας στο πρωτάθλημα μετράει 6-0-2, ενώ διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα και επίθεση της κατηγορίας.

Στην Ευρώπη από την άλλη, δεν τα πήγε και τόσο καλά, αφού ο βαθμός που απέσπασε με το 0-0 στην έδρα της Νάπολι την προηγούμενη αγωνιστική, ήταν μόλις ο δεύτερος. Οι Ουκρανοί στάθηκαν τυχεροί με την ισοπαλία, αφού έδειξαν ακίνδυνοι επιθετικά, ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι δεν ρίσκαραν για να κυνηγήσουν τις όποιες ελπίδες που είχαν για την τρίτη θέση του ομίλου. Μετράει 4/5 under 2,5 και 3/5 N/G στις υποχρεώσεις της για τους ομίλους της διοργάνωσης. Εκτός αποστολής ο τιμωρημένος Τιμτσούκ (Αμυντικός, 1,0), ο αναπληρωματικός Φέντορτσουκ (Μέσος, 6/1) και ο Ντανίλο (Αμυντικός, 5/0) που δεν έχουν καταφέρει να βοηθήσουν ιδιαίτερα φέτος. Παρά το γεγονός πως το ματς με τη Σαχτάρ τη Δευτέρα είναι κομβικής σημασίας, ο Ρεμπρόφ δήλωσε πως δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει σε αλλαγές.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 απέναντι στην Βόρσκλα Πολτάβα για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Μετράει 4/5 under 2,5 στις υποχρεώσεις της στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το Ντιναμό Κιέβου – Μπεσίκτας παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League (Κλικ Εδώ)

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Τη νίκη που θα της επιτρέψει να εξασφαλίσει όπως και να ‘χει το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της θα αναζητήσει στο χιονισμένο Κίεβο η Μπεσίκτας, η οποία παραμένει αήττητη στον όμιλο (1-4-0), όμως είναι στην τρίτη θέση με επτά βαθμούς. Σε περίπτωση ισοπαλίας χρειάζεται ήττα της Νάπολι στην Πορτογαλία για να περάσει, καθώς σε ισοβαθμία με τους Ιταλούς έχει το πάνω χέρι. Προέρχεται από το εκτός έδρας 0-0 απέναντι στη «μισητή» Φενερμπαχτσέ στο «Σουκρού Σαράτσογλου» για το πρωτάθλημα, με το οποίο διατήρησε τη μεταξύ τους διαφορά στο +4. Θα πρέπει, μάλιστα, να αισθάνεται ικανοποιημένη, αφού τελείωσε την αναμέτρηση χωρίς τελική στην εστία, όμως ούτε απειλήθηκε ιδιαίτερα, παρά μόνο από στημένες φάσεις. Εκτός έδρας μετράει 4-3-0 και βρίσκεται στο -2 από την πρωτοπόρο Μπασάκσεχιρ.

Στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ προέρχεται από το απίθανο 3-3 απέναντι στην Μπενφίκα, σε μια αναμέτρηση που ήταν πίσω με 3-0 στο ημίωρο και κατάφερε να επιστρέψει με τρία τέρματα μέσα στην τελευταία μισή ώρα, μένοντας ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης. Αξίζει να σημειωθεί πως και στις πέντε αναμετρήσεις της στον όμιλο σημειώθηκε G/G, στις δύο σημειώθηκε και over 2,5 ενώ στις άλλες τρεις τα παιχνίδια έληξαν με σκορ 1-1. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ροντόλφο (Αμυντικός, 3/1), Ερκίν (Αμυντικός, 6/0) και Ταλίσκα (Μέσος, 6/4). Άγνωστο το πώς θα συμπεριφερθούν οι παίκτες της στις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ουκρανία.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας «λευκή» ισοπαλία απέναντι στη Φενέρμπαχτσε για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Μετράει 5/5 G/G στις υποχρεώσεις της στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.