Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

ΝΤΑΝΤΑΛΚ

Από την εντός έδρας ήττα με 0-3 από τη Σλίγκο Ρόβερς προέρχεται η Ντάνταλκ, η οποία παρουσιάστηκε αγνώριστη, δεν είχε συνοχή ούτε σε άμυνα, ούτε σε επίθεση και μοιραία έμεινε με άδεια χέρια. Το συγκρότημα του Κένι έχασε παράλληλα τη διαφορά ασφαλείας που είχε από την Κορκ στη μάχη για τον τίτλο και πλέον βρίσκεται μόλις στο +1. Η σημερινή αναμέτρηση πιθανότατα να κρίνει και τον πρωταθλητή, καθώς απομένουν μόλις έξι αγωνιστικές και οι δυο ομάδες είναι ικανές να μη στραβοπατήσουν ξανά μέχρι το τέλος. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη όντας ανώτερη ομάδα και λόγω έδρας, ωστόσο θα πρέπει να παρουσιαστούν αισθητά βελτιωμένοι σε σχέση με το προηγούμενο, αν δεν θέλουν να χάσουν τον τίτλο του πρωταθλητή μέσα από τα χέρια τους. Ο Κένι σε δηλώσεις του πριν από το παιχνίδι είπε: «Αυτές είναι ωραίες καταστάσεις για να συμμετέχεις. Είναι εξαιρετικά ματς για τον οποιονδήποτε. Οι οπαδοί μας αναμένεται να μας εμπνεύσουν ακόμη μια φορά, όπως το έχουν κάνει και όλες τις προηγούμενες».

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα με 0-3 από τη Σλίγκο.

Στατιστικό: Over 2,5 γκολ σημειώθηκε στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ανεξαρτήτως έδρας.

Δείτε τα Προγνωστικά Ιρλανδίας (Κλικ Εδώ)

Το Ντάνταλκ – Κορκ παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΟΡΚ

Από την εκτός έδρας νίκη με 5-0 κόντρα στην Γκάλγουεϊ προέρχεται η Κορκ, η οποία ήταν καταιγιστική, πήρε το προβάδισμα από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού και δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλό της σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Το σύνολο του Κόλφιλντ μοιάζει να είναι το πιο «καυτό» στην κατηγορία τη δεδομένη χρονική στιγμή, μετράει εννιά νίκες και μια ισοπαλία στα 10 τελευταία και πλέον κατάφερε να φτάσει μόλις στο -1 από την κορυφή και την Ντάνταλκ. Στη σημερινή αναμέτρηση που πιθανόν να κρίνει και τον τίτλο, καλείται να παρουσιαστεί και πάλι εξαιρετικό σε άμυνα και επίθεση αν θέλει να πάρει το πιο κρίσιμο τρίποντο της σεζόν, όπως επίσης θα πρέπει να παραμείνει και συγκεντρωμένο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το έργο του είναι εξαιρετικά δύσκολο όπως και να’ χει, ωστόσο έχει αποδείξει πολλάκις ότι μπορεί να πάρει μεγάλα αποτελέσματα και άπαντες ελπίζουν σε ακόμη ένα. Σταθερά εκτός λόγω τραυματισμού παραμένουν οι Ντανλίβι και Μορισέι, χωρίς να επηρεάζουν τα πλάνα του Κόλφιλντ πλέον.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη με 5-0 κόντρα στην Γκάλγουεϊ.

Στατιστικό: Over 2,5 γκολ σημειώθηκε στα οκτώ από τα 10 τελευταία ανεξαρτήτως έδρας. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε).