Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

Προκριματικά Ευρώπης για το Μουντιάλ 2018. Οι ομάδες είναι χωρισμένες σε εννιά ομίλους (επτά όμιλοι των έξι ομάδων και δύο όμιλοι των πέντε ομάδων). Οι εννιά πρώτοι των ομίλων προκρίνονται απευθείας στα τελικά, ενώ οι οκτώ καλύτεροι δεύτεροι θα συμμετάσχουν στα πλέι οφ, από όπου θα προκύψουν τέσσερα ακόμα εισιτήρια.

* Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για τελευταία φορά στα προκριματικά του EURO 2007, με την εκάστοτε γηπεδούχο να πετυχαίνει νίκη (2-1 η Λευκορωσία, 3-0 η Ολλανδία).

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Ως το μεγάλο φαβορί για τη νίκη μπαίνει η Ολλανδία στη σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση με τους Λευκορώσους, καλείται όμως να το αποδείξει και στην πράξη. Αρκετά καλά τα δείγματα γραφής των “οράνιε” στο ματς της πρεμιέρας επί σουηδικού εδάφους, τους πιστώνεται το γεγονός ότι κατάφεραν να προβάλλουν αντίδραση στο γκολ-μαχαιριά του Μπεργκ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και να φύγουν με έναν πολύτιμο βαθμό από τη Σκανδιναβία. Ο όμιλος, βέβαια, μόνο βατός δεν είναι με δεδομένη την ταυτόχρονη παρουσία της Γαλλίας, της Σουηδίας (αλλά και των Βουλγάρων). Σημειώνουμε, δε, ότι την προσεχή Δευτέρα ακολουθεί το μεγάλο ματς με τη Γαλλία στην “Άμστερνταμ Αρίνα”.

Δεν προλαβαίνει τελικά το σημερινό ματς ο ηγετικός εξτρέμ Άριεν Ρόμπεν, ενώ χρειάστηκε να αποσυρθούν από την αποστολή λόγω τραυματισμών ο εξτρέμ Μπέργκις και ο επιθετικός Λουκ Ντε Γιονγκ, με τους Ντεπάι και Σιμ Ντε Γιονγκ να καλούνται στη θέση τους. Θα “σφίξει τα δόντια” και θα αγωνιστεί από την αρχή ο Σνάιντερ, παρά το γεγονός ότι ταλαιπωρείται από μυϊκές ενοχλήσεις.

Προηγούμενο ματς: Έμεινε στο ισόπαλο 1-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σουηδία. Μπήκε πίσω στο σκορ στο 43ο λεπτό, για να ισοφαρίσει στο 67′ με τον Σνάιντερ.

Στατιστικό: G/G τα 9/10 τελευταία παιχνίδια της (επίσημα και φιλικά).

Το Ολλανδία – Λευκορωσία παίζει στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ

Η Λευκορωσία, από την πλευρά της, γνωρίζει εξαρχής ότι αποτελεί ένα από τα αουτσάιντερ για την κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου. Έδειξε, όμως, στο παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στη δυνατή Γαλλία ότι δεν πρέπει να τύχει υποτίμησης από κανέναν αντίπαλο, καθώς είναι ικανή να… κάνει ζημιές. Θετικότατος ο βαθμός της ισοπαλίας κόντρα στους “τρικολόρ”, προφανώς οι Λευκορώσοι θα έχουν ως πρώτιστο στόχο και στο σημερινό ματς τη διασφάλιση του μηδέν στα μετόπισθεν.

Την προσεχή Δευτέρα η Λευκορωσία υποδέχεται το Λουξεμβούργο για την 3η αγωνιστική των ομίλων. Μοναδική σημαντική απουσία ενόψει του σημερινού ματς είναι αυτή του αμυντικού Σιτόφ (Αστάνα), που υποφέρει από τραυματισμό. Εκτός αποστολής ο επιθετικός Ροντιόνοφ, στα πιτς ο επιθετικός Γιανούς.

Προηγούμενο ματς: Κατάφερε να κρατήσει τη Γαλλία στο ισόπαλο 0-0 επί λευκορωσικού εδάφους.

Στατιστικό: NG τα 8/9 τελευταία παιχνίδια της (επίσημα και φιλικά).