Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

*Αυτή είναι η πρώτη φορά που αναμετρώνται οι δύο ομάδες στην Ευρώπη.

*Η σημερινή είναι η πρώτη αναμέτρηση της Ντινάμο Ζάγκρεμπ κόντρα σε ομάδα της Ιταλίας μετά τη σεζόν 2000-2001, όταν επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Πάρμα για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Αυτή η νίκη ήταν η μοναδική στα τελευταία 9 ματς κόντρα σε Ιταλούς (1-3-5), με την Ντιναμό να αποτυγχάνει να σκοράρει σε πέντε εξ αυτών.

*Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ προέρχεται από 19/22 ήττες στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ (1-2-19), ηττήθηκε στα τελευταία 8/10 εντός έδρας ματς έχοντας επιμέρους γκολ 5-21.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ

Με τον Κράνιτσαρ μπήκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, σήμερα στον πάγκο θα καθίσει ο υπηρεσιακός Σόπιτς και ένας άλλος προπονητής θα κλείσει την παρουσία των Κροατών στη διοργάνωση. Όλα αυτά συμβαίνουν λόγω της παραίτησης του Κράνιτσαρ μετά την τρίτη διαδοχική ήττα απ’ τη Ριέκα εκτός έδρας (5-2) και ενώ είχε προηγηθεί το εντός έδρας σοκ απ’ την Όσιγεκ (0-1) και ο εκτός έδρας διασυρμός απ’ τη Λυών (3-0) στην πρεμιέρα των ομίλων. Υπό τις οδηγίες του Σόπιτς η Ντιναμό ανέκτησε τη ψυχολογία της με 2/2 νίκες σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα κόντρα σε Βέλι (0-5) και Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ (0-1) αντίστοιχα, εντούτοις σε καμία περίπτωση δεν έπεισε με την απόδοση της.

Οι Κροάτες περιμένουν τον πρώην προπονητή της εθνικής Βουλγαρίας, Ιβάιλο Πέτεφ, να δώσει το «παρών» στο ντέρμπι της Κυριακής με τη Χάιντουκ και εν συνέχεια να αναλάβει την ομάδα, με την προσδοκία ότι θα τη βοηθήσει να βγάλει στο γήπεδο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της. Η παρουσία ενός νέου προσώπου μπορεί να αλλάξει και το κλίμα στα αποδυτήρια, το οποίο δεν είναι καλό μετά απ’ όσα έγιναν την Παρασκευή. Ο Σόπιτς είχε διένεξη στο ημίχρονο του αγώνα με τη Λοκομοτίβα με το μεγαλύτερο ταλέντο της Ντιναμό, τον μέσο Τσόριτς, τον οποίο απέσυρε και εν συνεχεία άφησε εκτός αποστολής για το ματς με τη Γιουβέντους! Το ζήτημα έγινε πρώτο θέμα στα κροατικά ΜΜΕ, με τον 19χρονο χαφ να εκφράζει μέσω Facebook την πλήρη δυσαρέσκεια του, αλλά τον Σόπιτς να μην… καταλαβαίνει.

«Είμαι ένας στρατιώτης της ομάδας. Ό,τι μου ζητηθεί θα το προσφέρω», λέει και ξαναλέει ο 42χρονος άλλοτε μέσος και συμπλήρωσε για το σημερινό ματς: «Ξέρουμε ποιον αντιμετωπίζουμε, μια ομάδα που φιλοδοξεί να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Αν τα δώσουμε όλα και παίξουμε με συγκέντρωση και αφοσίωση, τότε όλα είναι πιθανά. Άλλωστε, στο γήπεδο μας δε φοβόμαστε κανένα». Έχει προκύψει πρόβλημα με το δεξί άκρο της άμυνας, καθώς είναι τραυματίες και οι δύο παίκτες που καλύπτουν τη θέση, οι Μάτελ και Στογιάνοβιτς, ωστόσο ο Σόπιτς επεσήμανε στους δημοσιογράφους ότι έχει βρει τη λύση, χωρίς όμως να την αποκαλύψει. Επιστρέφει ο Άντολιτς (Μέσος, 11,1).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 0-1 για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ κόντρα στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Το γκολ ο Μπένκοβιτς στο 82’.

Στατιστικό: Από 4/5 εντός έδρας Under 2,5 προέρχεται η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ανεξαρτήτως διοργάνωσης (παίξτο στην Interwetten).

*Η Γιουβέντους κέρδισε μόλις ένα απ’ τα τελευταία έξι εκτός έδρας ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ (1-4-2), προέρχεται από δύο σερί ήττες.

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League (Κλικ Εδώ)

Αμέτρητες επιλογές, Cashout, ασφαλείς πληρωμές με μετρητά και με Paysafe!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Υποχρεωμένη να κερδίσει είναι σήμερα η Γιουβέντους, μετά την εντός έδρας γκέλα (0-0) κόντρα στη Σεβίλλη στην πρεμιέρα των ομίλων. Η «μεγάλη κυρία» είχε την πρωτοβουλία σε όλο το παιχνίδι, ωστόσο αν εξαιρεθεί το δοκάρι του Ιγκουαΐν δε δημιούργησε άλλη καθαρή ευκαιρία, σ’ έναν αγώνα που γενικά δεν είχε ρυθμό και φάσεις. Ακολούθησε η εκτός έδρας ήττα στο ντέρμπι με την Ίντερ (2-1) και όπως ήταν λογικό, υπήρξε έντονη κριτική απ’ τον Τύπο. Τα αρνητικά σχόλια μετριάστηκαν μετά τις 2/2 νίκες κόντρα σε Κάλιαρι (4-0) και Παλέρμο (0-1), εντούτοις οι «καυτές» ερωτήσεις προς τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δε σταμάτησαν να έρχονται.

«Κατανοώ και παραδέχομαι ότι υπάρχουν στιγμές που η ομάδα δεν αποδίδει αυτά που πρέπει και μπορεί. Ωστόσο, στο τέλος έχει σημασία μόνο το αποτέλεσμα. Αν νομίζετε ότι επειδή έχουμε καλούς παίκτες θα κερδίζουμε 3-0 κάθε παιχνίδι, τότε είστε γελασμένοι», είπε ο Ιταλός κόουτς, που σημείωσε ότι αυτό που μετράει είναι μόνο η νίκη στην Κροατία. «Το αυριανό (σ.σ.: σημερινό) είναι το έκτο παιχνίδι σε διάστημα 17 ημερών και είναι λογικό να υπάρχει κούραση», εξήγησε ο Αλέγκρι, ο οποίος παραδέχτηκε ότι ο Ιγκουαΐν θα παίξει βασικός, ενώ στην ενδεκάδα αναμένονται επίσης και οι Ερνάνες και Ντιμπάλα, που δε χρησιμοποιήθηκαν καθόλου κόντρα στην Παλέρμο. Πάει για βασικός ο Εβρά, είτε στη θέση του Κιελίνι ως αριστερός στόπερ, είτε ως αριστερός μπακ αντί του Άλεξ Σάντρο, που έχει φορτωθεί πολλά ματς τελευταία.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 0-1 για τη Γιουβέντους κόντρα στην Παλέρμο. Το ματς κρίθηκε απ’ το αυτογκόλ του Γκολδανίγα στο 49’.

Στατιστικό: 4/6 Over 2,5 μετράει η Γιουβέντους σε όλες τις διοργανώσεις φέτος.

Αριστοτέλης Σαββίδης