Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

* Προημιτελική φάση του Λιγκ Καπ Σκωτίας. Οι αγώνες είναι μονοί και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ (Πρέμιερ Σκωτίας)

Το τελευταίο εισιτήριο για μια θέση στην τετράδα κρίνεται σήμερα στο Pittodrie Stadium, όπου Αμπερντίν και Σεντ Τζόνστον διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Στην 4η θέση της Πρέμιερ Σκωτίας οι γηπεδούχοι μετά το πέρασμα των πρώτων έξι αγωνιστικών, πέρασαν άνετα από την έδρα της Νταντί την προηγούμενη αγωνιστική, της οποίας επικράτησαν με 1-3. Η Αμπερντίν μετράει μόλις μια ήττα στα επτά τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, με το g/g να σημειώνεται στα τέσσερα πιο πρόσφατα. Αήττητη φέτος στην έδρα της με τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί και σήμερα ιδανικά το Pittodrie Stadium.

Προηγούμενο ματς: Με 1-3 επικράτησε της Νταντί η Αμπερντίν την προηγούμενη αγωνιστική.

Στατιστικό: G/G τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

Δείτε τα Προγνωστικά Σκωτίας (Κλικ Εδώ)

O bookmaker δεν βρέθηκε

ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ (Πρέμιερ Σκωτίας)

Σε καλή κατάσταση βρίσκεται όμως και η Σεντ Τζόνστον που έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις με τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις της. Πέτυχε σπουδαία νίκη την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς επικράτησε με 1-0 της δυνατής Χαρτς, σημειώνοντας τη δεύτερη σερί της νίκη στην Πρέμιερ. Μόλις στο -3 η διαφορά της από την κορυφή, διατήρησε το μηδέν στα μετόπισθεν στα δυο τελευταία παιχνίδια της. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που αγωνίζεται φέτος στο Pittodrie Stadium, καθώς οι δυο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στο πρωτάθλημα, μένοντας στο μηδέν. Αναμένεται και σήμερα ένα κλειστό παιχνίδι, καθώς αμφότερες διψούν για την πρόκριση στους “4”.
 
Προηγούμενο ματς: Με 1-0 επικράτησε της Χαρτς η Σεντ Τζόνστον την προηγούμενη αγωνιστική.

Στατιστικό: g/g τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.