Το Betarades.gr στο iGB Affiliate London 2020!

Ανανεώθηκε:
Betarades London 2020 Better Collective

Το Betarades.gr συνεχίζει να δίνει το «παρών» στα μεγάλα συνέδρια του χώρου του στοιχήματος ανά την Ευρώπη! Έτσι, αυτές τις μέρες, αντιπροσωπεία της ιστοσελίδας μας βρίσκεται στο Λονδίνο, όπου πραγματοποιείται το iGB Affiliate London 2020. Πρόκειται για μια διοργάνωση του επίσημου φορέα iGamingBusiness.

Στο iGB Affiliate London 2020, βρίσκονται περισσότεροι από 5.000 σύνεδροι. Οι μεγάλες Στοιχηματικές Εταιρίες, ενώ την εμφάνισή τους κάνουν και δυνατά ονόματα από το χώρο του online live καζίνο. Το συνέδριο διεξάγεται από τις 5 έως τις 8 Φεβρουαρίου 2020 και το Betarades.gr δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το ραντεβού με τους κορυφαίους του είδους.

Σε όλη τη διάρκεια του iGB Affiliate London 2020, οι αντιπρόσωποι του Betarades.gr αλληλεπιδρούν με τους πιο σπουδαίους επαγγελματίες του χώρου. Γίνονται γόνιμες συζητήσεις, ανταλλαγή απόψεων, και όλα αυτά, με στόχο τη βελτίωση των υπηρεσιών που απολαμβάνει ο επισκέπτης. Η εξέλιξη της αγαπημένης σας ιστοσελίδας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, και το προϊόν που προσφέρει το Betarades.gr είναι μοναδικό στην Ελλάδα!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την παρουσία του Betarades.gr στο iGB Affiliate London 2020: