Οι Στοιχηματικές με PayPal στην Ελλάδα

Ανανεώθηκε:
stoiximatikes paypal

Το στοίχημα στο ίντερνετ εξελίσσεται διαρκώς! Τόσο στις αγορές που προσφέρονται, όσο και σε όλους τους άλλους τομείς. Οι πληρωμές δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν από αυτήν την εξέλιξη. Οι καλύτερες στοιχηματικές πρέπει να έχουν και τις καλύτερες μεθόδους συναλλαγών!

Είναι λογικό οι παίκτες να αναζητούν τους bookmakers με τις πιο εύκολες και γρήγορες συναλλαγές. Η ταχύτητα και η ασφάλεια στις αναλήψεις παίζουν μεγάλο ρόλο στην επιλογή της στοιχηματικής. Όπως και η ποικιλία των μεθόδων για καταθέσεις και αναλήψεις.

Ένας νέος τρόπος πληρωμής στο online στοίχημα είναι το PayPal. Άλλωστε, εδώ και χρόνια αποτελεί γενικά ένα από τα πιο διαδεδομένα μέσα για συναλλαγές στο διαδίκτυο. Σιγά σιγά, όλο και περισσότεροι bookmakers προσθέτουν και αυτήν τη μέθοδο στο ενεργητικό τους.

Καταθέσεις & Αναλήψεις με PayPal
Βetsson logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματικές με PayPal στην Ελλάδα

Το PayPal λοιπόν, μπαίνει στη ζωή των παικτών του στοιχήματος και στην Ελλάδα! Ακόμα δεν είναι πολλοί οι πάροχοι που το προσφέρουν, όμως είναι βέβαιο ότι θα αυξηθούν. Κάτι σημαντικό που πρέπει να γνωρίζετε:

Τα στοιχεία του PayPal λογαριασμού σας πρέπει να είναι ίδια με αυτά του στοιχηματικού λογαριασμού σας. ΜΟΝΟ τότε θα μπορείτε να αξιοποιήσετε το PayPal για συναλλαγές σε στοιχηματική ιστοσελίδα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το PayPal είναι από τις πιο ασφαλείς μεθόδους διαδικτυακών συναλλαγών παγκοσμίως. Για το λόγο αυτό το προτιμάει και πάρα πολύς κόσμος. Αυτό ισχύει και στην Ελλάδα. Παρακάτω, θα δείτε αναλυτικά ποιές είναι οι στοιχηματικές με PayPal στη χώρα μας:

Betsson : Μπορεί να είναι νέα στο… παιχνίδι, αλλά έχει μπει δυναμικά σε αυτό! Η Betsson λοιπόν, είναι μια από τις στοιχηματικές που έχει το PayPal στο παλμαρέ της. Τόσο για καταθέσεις, όσο και για αναλήψεις. Οι λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε:

  • Καταθέσεις: Η ελάχιστη κατάθεση είναι στα 5 ευρώ και το ποσό γίνεται άμεσα φανερό στο λογαριασμό σας.
  • Αναλήψεις: Η ελάχιστη ανάληψη μέσω PayPal είναι στα 20 ευρώ. Ολοκληρώνεται ακόμα και σε λίγα λεπτά, μέχρι 24 ώρες.
Καταθέσεις & Αναλήψεις με PayPal
Βetsson logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Stoiximan : Δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός αυτής της εξέλιξης. Άλλωστε, συνηθίζει να ικανοποιεί τις ανάγκες των μελών της πολύ γρήγορα. Η Stoiximan έχει το PayPal, αλλά προς το παρόν ΜΟΝΟ για καταθέσεις.

  • Καταθέσεις: Η ελάχιστη κατάθεση είναι στα 10 ευρώ και το ποσό γίνεται άμεσα φανερό στο λογαριασμό σας.
  • Αναλήψεις: Όταν κάνετε κατάθεση με PayPal στη Stoiximan, πρέπει να κάνετε ανάληψη με τραπεζικό λογαριασμό.
Το PayPal ήρθε στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Pamestoixima.gr : Το διαδικτυακό brand του ΟΠΑΠ περιλαμβάνει και αυτό το PayPal ΜΟΝΟ για καταθέσεις. Συνεπώς, δεν αποκλείεται σύντομα στο μέλλον η μέθοδος αυτή να προστεθεί και στις αναλήψεις:

  • Καταθέσεις: Η ελάχιστη κατάθεση είναι στα 5 ευρώ και η συναλλαγή ολοκληρώνεται άμεσα.
  • Αναλήψεις: Όταν κάνετε κατάθεση με PayPal στο Pamestoixima.gr, πρέπει να κάνετε ανάληψη με IBAN, κάρτα ή Skrill.
Το PayPal ήρθε στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην παρακάτω λίστα, θα βλέπετε τις στοιχηματικές στην Ελλάδα που έχουν το PayPal στους τρόπους πληρωμών. Εφόσον το προσθέσουν κι άλλοι bookmakers, θα μπούνε και αυτοί στη σχετική λίστα. Μέσα από τα κουμπιά που βλέπετε μπορείτε να κάνετε εγγραφή στη στοιχηματική με PayPal που επιθυμείτε. Έτσι, μας δίνετε το δικαίωμα και την υποχρέωση να παρέμβουμε, μέχρι το βαθμό που μας επιτρέπεται, αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα στη στοιχηματική:

21+, Εμπορικό περιεχόμενο, ισχύουν οι όροι και προϋποθέσεις, Παίξε υπεύθυνα