*2η αγωνιστική
*4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal
*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με 2-3 γκολ
*Απόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία (3-2-3).
▶️ Δείτε τα Προγνωστικά Ρουμανίας σήμερα!
ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ
Προηγούμενο ματς: Έμεινε στο 2-2 απέναντι στην Μιερκιουρέα Κιουτς εκτός έδρας, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Δέχτηκε δύο γκολ στο ξεκίνημα (2′, 11′), αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου (16′, 43′). Ωστόσο, δεν άλλαξε κάτι στην επανάληψη.
Υποτίμησε ελαφρώς τη νεοφώτιστη Μιερκιουρέα και έτσι η σεζόν ξεκίνησε με ένα απρόσμενο «στραβοπάτημα», αφού το τελικό 2-2 δεν την αφήνει σε καμία περίπτωση ικανοποιημένη. Αιφνιδιάστηκε στον μέγιστο βαθμό και στην συνέχεια έτρεχε και δεν έφτανε. Έφερε το ματς στα ίσα μέχρι την ανάπαυλα, ωστόσο η εικόνα της στην επανάληψη δεν ήταν το ίδιο καλή και παρότι χάθηκαν ευκαιρίες για την ανατροπή, δεν τα κατάφερε.
«Θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά την εντός έδρας σειρά αγώνων, να έχουμε ενέργεια και καλή σχέση με τους οπαδούς μας. Είχαμε μια καλή εβδομάδα προπόνησης. Οι νέοι παίκτες προσαρμόζονται όλο και καλύτερα», αισιόδοξος για τη συνέχεια ο τεχνικός Κόπιτς. Η Ντιναμό δεν έχει κερδίσει κανένα από τα δέκα τελευταία παιχνίδια της, επτά επίσημα και τρία φιλικά!
Στατιστικά
*6/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal
*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 3,5
ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ
Προηγούμενο ματς: Έμεινε στο 1-1 απέναντι στην Φαρούλ εντός έδρας, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Πήρε κεφάλι στο σκορ στο 61′, ισοφαρίστηκε λίγο αργότερα (72′), ενώ η αντίπαλος ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντίκαν στο 85′.
Έχοντας αποκλειστικό στόχο την παραμονή της στην κατηγορία για μια ακόμη χρονιά, η Μποτοσάνι έμεινε ισόπαλη στην Κοστάντζα απέναντι στην Φαρούλ, σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι (1-1). Χρησιμοποιήθηκαν αρκετοί νέοι παίκτες και η εικόνα της δεν ήταν κακή. Παραμένει πάντως με μόλις μια νίκη στα τελευταία δέκα παιχνίδια, επίσημα και φιλικά.
Το ενδιαφέρον στατιστικό εν όψει του σημερινού αγώνα είναι πως ως προπονητής, ο Λέο Γκροζάβου δεν έχει χάσει ούτε έναν αγώνα με την Ντιναμό τα τελευταία οκτώ χρόνια, ανεξάρτητα από την ομάδα που έχει προπονήσει (6-4-0).
Στατιστικά
*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ
*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G