Stoiximan: Πλήθος αγορών στο Λάτσιο – Γιουβέντους (20/11)

Ανανεώθηκε:
stoiximan logo

Στις 19:00, η Λάτσιο υποδέχεται την Γιουβέντους για την 13η αγωνιστική της Serie A, με την Stoiximan, να διαθέτει το ματς με πλήθος στοιχηματικές αγορές.

Λάτσιο – Γιουβέντους στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρίποντο σημείωσε στο ”Ολίμπικο” η Λάτσιο κόντρα στην Σαλερνιτάνα με 3-0 στην Σέριε Α. Πήρε μια εύκολη νίκη, αυξάνοντας ρυθμό από το μισό του πρώτου μέρους και πέρα. Ο Ιμόμπιλε βρήκε δίχτυα με κεφαλιά και άνοιξε το σκορ στο 31΄. Το 2-00 διαμορφώθηκε στο 36΄με τον Πέδρο να λειτουργεί έξυπνα και να κλέβει την μπάλα από τον αντίπαλο. Ο Αλμπέρτο έγραψε το τελικό αποτέλεσμα στο 69΄. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στους 21 βαθμούς και την 5η θέση.

Κατάφερε να επικρατήσει με δυσκολία η Γιουβέντους επί της Φιορεντίνα, με το 1-0 την περασμένη αγωνιστική στο ”Αλιάνζ Στάντιουμ”. Ίδρωσε τη φανέλα μέχρι να πάρει το ματς, με την ομάδα να σκοράρει στις καθυστερήσεις, παρόλο που είχε αριθμητικό πλεονέκτημα. Χάρις στον Κουαδράδο οι γηπεδούχοι πήραν την νίκη με το τέρμα του στο 90+1΄. Στο 73΄οι αντίπαλοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, με τον Μιλένκοβιτς να δέχεται δεύτερη κίτρινη. Ανέβηκε στην όγδοη θέση, με συγκομιδή 18 πόντους, όσους και οι Φιορεντίνα και Μπολόνια.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις της stoiximan, φαβορί για την νίκη είναι η Γιουβέντους. Αναλυτικά, ο άσος είναι στο 3.00, η ισοπαλία στο 3.55, και το διπλό στο 2.32.

Ενδιαφέροντα στατιστικά:

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα