+94

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 29 / 01 / 2022

Stoiximan logo 2020

Πώς να εγγραφώ στη Stoiximan

Ο πλήρης οδηγός εγγραφής στη Stoiximan θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τη διαδικασία άμεσα και εύκολα. Είναι αναλυτικός και περιλαμβάνει όλα τα βήματα που χρειάζονται για τη δημιουργία του λογαριασμού σας.
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
9.8
/10

Τι μας αρέσει στην Stoiximan

 • Προσφέρει από τις ελκυστικότερες αποδόσεις στην ελληνική αγορά και διαθέτει καθημερινά επιλεγμένους αγώνες με 0% γκανιότα*
 • Έχει πληρέστατο sportsbook με πληθώρα αγορών για κάθε γεγονός, με μεγάλη ποικιλία στα ειδικά στοιχήματα
 • Το εξειδικευμένο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών είναι έτοιμο να επιλύσει απορίες και να αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα 24/7
 • Εγγυάται την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών και την εκτέλεση συναλλαγών ταχύτατα και σε καθεστώς ασφάλειας.

Γιατί αξίζει η Stoiximan εγγραφή

Είναι από τους κορυφαίους “παίκτες” τόσο στην παγκόσμια αγορά όσο και στη χώρα μας. Η Stoiximan έχει βρεθεί άξια στην κορυφή. Και αυτό γιατί λειτουργεί με επαγγελματισμό, προσοχή στη λεπτομέρεια σε όλα τα επίπεδα και φυσικά απόλυτα νόμιμα. Στην ιστοσελίδα της, που είναι προσεγμένη και εύχρηστη, θα απολαύσει κανείς μία πρώτης τάξεως στοιχηματική εμπειρία.

Εδώ προσφέρεται σε καθημερινή βάση πλήθος αθλητικών γεγονότων, μαζί με ευρεία γκάμα αγορών σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τα υπόλοιπα αθλήματα. Οι επιλογές για το ποντάρισμά σας είναι ανεξάντλητες και θα βρείτε άμεσα ό,τι και αν αναζητήσετε. Ακόμη και αν θελήσετε κάτι επιπλέον, αν και απίθανο να συμβεί καθώς η ποικιλία είναι τεράστια, υπάρχει πρόβλεψη. Με μία, μάλιστα, πρωτοποριακή υπηρεσία. Μπορείτε να απευθυνθείτε στη στοιχηματική, να προτείνετε κάποια επιλογή και αφού εξεταστεί και εγκριθεί θα ανέβει στην πλατφόρμα. Εξάλλου, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της λειτουργεί άψογα και είναι στο πλευρό του χρήστη 24 ώρες το 24ωρο. Άλλο σημείο που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η εφαρμογή της. Το Stoiximan app είναι από τα καλύτερα σε όλο τον πλανήτη και έχει λάβει διεθνείς διακρίσεις. Της κέρδισε τον τίτλο της καλύτερης στοιχηματικής από κινητό διεθνώς στα EGR Awards του 2019. Επιπλέον, τόσο τα στοιχεία σας όσο και τα χρήματά σας είναι 100 % ασφαλή. Οι οικονομικές συναλλαγές, πέρα από την αξιοπιστία που τις διακρίνει, εκτελούνται στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

Βήματα Εγγραφής

Είναι ιδιαίτερα εύκολο να πλοηγηθεί κανείς στη Stoiximan ακόμη και αν δεν είναι φίλος της τεχνολογίας. Τα πάντα είναι ξεκάθαρα και σωστά οργανωμένα. Τα βήματα που θα χρειαστεί να ακολουθήσετε για τη διαδικασία εγγραφής είναι πολύ απλά. Σε κάθε ένα υπάρχει επιλογή για να λάβετε βοήθεια μέσω μηνύματος.

Βήμα 1: Επιλογή δημιουργίας λογαριασμού

Αρχικά, θα πρέπει να εντοπίσετε πάνω δεξιά το κουτάκι που αναφέρει τη λέξη “Εγγραφή”. Αφού το κλικάρετε θα δείτε να αναδύεται ένα παράθυρο με επιλογές. Μπορείτε να προχωρήσετε μέσω του λογαριασμού σας στο Facebook, στο Google, στο Yahoo ή στο LinkedIn. Σε αυτά, έχετε ήδη αποθηκευμένα κάποια στοιχεία σας που θα χρησιμοποιηθούν. Εναλλακτικά, έχετε την επιλογή να εγγραφείτε μέσω του email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Stoiximan screenshot
Βήμα 2: Προσωπικά στοιχεία

Προχωρώντας στο επόμενο στάδιο, θα δείτε να αναγράφεται πάνω-πάνω ο εξής τίτλος: “Ας ξεκινήσουμε με τα προσωπικά σου στοιχεία”. Επομένως, χρειάζεται να συμπληρώσετε ό,τι ακριβώς σας ζητηθεί στην ειδική φόρμα. Δηλαδή, το ονοματεπώνυμό σας, την ημερομηνία γέννησής σας, το φύλο σας και η αγαπημένη σας ομάδα δίπλα στην αντίστοιχη ένδειξη. Προσοχή, καθώς απαιτούνται λατινικοί χαρακτήρες. Όταν είστε έτοιμοι, πατάτε κάτω δεξιά στο κουτάκι “Επόμενο”.

ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Stoiximan screenshot
Βήμα 3: Επιβεβαίωση και ολοκλήρωση

Μόλις περάσετε στο επόμενο βήμα, θα δείτε μία ακόμη φόρμα για επιπρόσθετα στοιχεία. Αυτά είναι η εθνικότητα και η χώρα σας, η πόλη όπου μένετε, η διεύθυνσή σας με τον αριθμό της οδού και ο ταχυδρομικός σας κώδικας. Μαζί θα γράψετε και το κινητό σας τηλέφωνο. Στο στάδιο που θα ακολουθήσει θα σας σταλεί ένα SMS επιβεβαίωσης και η διαδικασία θα έχει λάβει τέλος.

ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Stoiximan screenshot

Διαδικασία Ταυτοποίησης

Για να πληροίτε όλες τις προϋποθέσεις για τη διαδικασία ταυτοποίησης, πρέπει να υποβάλετε το αντίγραφο ενός εγγράφου από καθεμία από τις ακόλουθες κατηγορίες
Βήμα 1: Ταυτοποίηση για το ονοματεπώνυμο
Θα χρειαστεί έγχρωμο αντίγραφο από ένα έγγραφο από τα ακόλουθα, που να περιλαμβάνει όνομα, επώνυμο και φωτογραφία:
 • Ταυτότητα (και τις δύο όψεις)
 • Διαβατήριο
 • Δίπλωμα οδήγησης (όχι τρίπτυχο)
identification image
Βήμα 2: Επαλήθευση της διεύθυνσης
Για να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση, απαιτείται έγχρωμο αντίγραφο ενός από τα εξής έγγραφα με το ονοματεπώνυμό σας (θα πρέπει να έχει εκδοθεί εντός του τελευταίου τριμήνου):
 • Λογαριασμός ΔΕΚΟ (π.χ. ρεύματος, νερού)
 • Τρέχον Εκκαθαριστικό Σημείωμα Εφορίας
 • Βεβαίωση Απόδοσης ΑΦΜ
 • Εν ισχύ Άδεια διαμονής
 • Μισθωτήριο Συμβόλαιο εξαμήνου, καταθετημένο ηλεκτρονικά στο TAXISnet.
identification image

Συχνές Ερωτήσεις

Παρακάτω, θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε όσο το δυνατόν πιο απλά και κατανοητά σε ορισμένες ερωτήσεις που φτάνουν συχνά-πυκνά από αναγνώστες μας σχετικά με τη Stoiximan.

  Πώς παίζω σύστημα στη Stoiximan;

  Μπορείτε να έχετε κέρδος από το ποντάρισμά σας ακόμη και στην περίπτωση που δεν έχετε πιάσει όλες τις επιλογές σας. Σε αυτή την περίπτωση, δηλαδή, θα παίξετε Σύστημα Στοιχήματος. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στη Stoiximan. Απλά προσθέστε στο κουπόνι τις επιλογές σας στο στοίχημα. Θα είναι δυνατόν έπειτα να προχωρήσετε στη δημιουργία στηλών, δηλαδή μικρότερων κουπονιών με τους συνδυασμούς που επιθυμείτε. Από αυτά, μπορείτε να πληρωθείτε αναλόγως τι έχετε επιλέξει.

  Ποιος έχει τη Stoiximan και που είναι τα γραφεία της;

  Την ιστοσελίδα διαχειρίζεται η Kaizen Gaming International Ltd. Η έδρα της είναι στη Μάλτα και έχει Αριθμό Μητρώου C 43209. Τα κεντρικά της γραφεία είναι στη διεύθυνση Flat B8, «The Atrium», West Street, Msida, MSD 1731, Μalta. Η ιστοσελίδα ελέγχεται από τη Ρυθμιστική Αρχή της Μάλτας (MGA) και έχει πάρει άδεια MGA/CRP/152/2007 με ημερομηνία έκδοσης 12 Ιουνίου 2019. Στην Ελλάδα, έχει αδειοδοτηθεί από την Ε.Ε.Ε.Π.

  Πώς κάνω ανάληψη στη Stoiximan;

  Διαθέσιμοι είναι αρκετοί τρόποι για να λάβετε τα κέρδη από το ποντάρισμά σας με όποιον σας βολεύει. Για Stoiximan ανάληψη μπορείτε να επιλέξετε κάποια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Φυσικά, έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τραπεζική μεταφορά με τον IBAN σας. Άλλος τρόπος είναι οι Paysafe κάρτες. Αποδεκτά είναι και τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια. Μεταξύ αυτών, της Skrill, της Neteller και της Viva Wallet.

  Πώς κάνω κατάθεση στη Stoiximan;

  Μπορείτε να βάλετε χρήματα στον λογαριασμό που θα ανοίξετε στη στοιχηματική με ευκολία και άμεσα. Στη Stoiximan κατάθεση δεκτές είναι πολλές μέθοδοι για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας. Υπάρχει η κλασική τραπεζική πληρωμή, όπως και χρεωστικές / πιστωτικές κάρτες. Διατίθενται οι υπηρεσίες της Viva, αλλά και της Iris. Μαζί και οι επιλογές της Skrill και της Neteller. Άλλος ένας τρόπος είναι η κατάθεση μέσω κάρτας Paysafe.

  Τι είναι Fantasy Stoiximan;

  Πρόκειται για εικονικά τουρνουά* που “τρέχουν” στην πλατφόρμα. Μπορείτε να λάβετε συμμετοχή και να γίνετε προπονητής, επιλέγοντας τους παίκτες της ομάδας σας. Αν έχετε επιτυχία, σας δίνεται η ευκαιρία να κερδίσετε έπαθλα* μέσω αυτής της διαδικασίας. Υπάρχουν 11 διαφορετικά σπορ, όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, αλλά και ράγκμπι και φόρμουλα 1. Για να πάρετε μέρος, επιλέγετε την ένδειξη “Τουρνουά”, διαλέγετε όποιο προτιμάτε και προχωράτε με τη “Συμμετοχή”. *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777 | Παίξε Υπεύθυνα