Μακροχρόνια Προγνωστικά EURO 2024

Το EURO 2024 είναι το πιο… hot τουρνουά ποδοσφαίρου που θα δούμε φέτος. Ξεκινάει στις 14 Ιουνίου, και ο τελικός είναι στις 14 Ιουλίου. Το στοιχηματικό κομμάτι αφορά και τον μεγάλο χορηγό. Διότι, στο EURO 2024 είναι η Stoiximan! Από τώρα βρίσκετε στο stoiximan.gr κορυφαία στοιχήματα για τη διοργάνωση.

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Το τουρνουά αποτελείται από έξι ομίλους, τέσσερις ομάδες ο καθένας. Οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου προκρίνονται στους «16». Τα νοκ άουτ συμπληρώνονται από τέσσερις ακόμα ομάδες. Συγκεκριμένα, από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες των ομίλων. Αυτές προκύπτουν ιεραρχικά από τους πόντους, τη διαφορά τερμάτων, την καλύτερη επίθεση, και άλλα κριτήρια.

👉 Εδώ βλέπεις τη βαθμολογία EURO για όλους τους ομίλους!

Μακροχρόνια Στοιχήματα EURO στο Betarades.gr

Τι είναι τα μακροχρόνια στοιχήματα για το EURO 2024; Εδώ, ισχύει ό,τι γνωρίζετε και για τις άλλες διοργανώσεις. Πρόκειται για προβλέψεις για μελλοντικά γεγονότα της διοργάνωσης. Όπως τον νικητή, τις φιναλίστ, τον πρώτο σκόρερ, τις προκρίσεις από τους ομίλους, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα. Φυσικά, βλέπετε το ποντάρισμα σε κάθε προγνωστικό, μαζί με μια μικρή εκτίμηση από τον tipster του Betarades.gr. Δηλαδή, την αιτιολόγηση για κάθε πρόταση. Επίσης, είναι φανερό το ποντάρισμα, το οποίο είναι ενδεικτικό. Δείχνει τη βαρύτητα του προγνωστικού για τον tipster. Ο κάθε παίκτης το προσαρμόζει στα δικά του δεδομένα. Σε κάθε προγνωστικό, μόλις υπάρχει τελική έκβαση, βλέπετε το αποτέλεσμα. Μαζί με τις μονάδες που προστέθηκαν ή αφαιρέθηκαν από την συνολική κάβα, ανάλογα με το αν είναι κερδισμ΄νο ή χαμένο. Πιο κάτω είναι ο συνολικός πίνακας απολογισμού για τα μακροχρόνια προγνωστικά EURO 2024. Εκεί αναγράφεται το συνολικό ποντάρισμα, οι συνολικές επιστροφές, και το Κέρδος/ROI.

👉 Εδώ βρίσκεις τα καλύτερα Προγνωστικά EURO 2024 για κάθε ματς ξεχωριστά!

Πότε θα «ανέβουν» τα Μακροχρόνια EURO;

Είναι δεδομένο, ότι τα μακροχρόνια προγνωστικά για το EURO 2024 θα ανέβουν πριν την έναρξη της διοργάνωσης, στις 14 Ιουνίου. Συγκεκριμένα, 1-2 εβδομάδες θα δείτε τις επιλογές. Δεν αποκλείεται, και κατά τη διάρκεια του EURO να προστεθούν μακροχρόνια στοιχήματα από τον tipster μας. Διότι, οι αγορές στις στοιχηματικές εταιρίες δεν κλείνουν. Κάποιες εξαφανίζονται, γιατί το τουρνουά είναι σε εξέλιξη, όμως υπάρχουν κι ενεργές μακροχρόνιες επιλογές που αποκτούν αξία ανάλογα με την πορεία των ομάδων και των παικτών στο τουρνουά. Σε κάθε περίπτωση, τα προγνωστικά στοιχήματος για το EURO θα τα βρείτε πολύ έγκαιρα στο αγαπημένο σας ενημερωτικό site για το στοίχημα, το Betarades.gr.