Προγνωστικά Μουντομπάσκετ

Το Μουντομπάσκετ, ή αλλιώς… Mundobasket και FIBA World Cup, είναι μία από τις πιο σπουδαίες διεθνείς διοργανώσεις μπάσκετ. Είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ. Ξεκίνησε το 1950. Συμμετέχουν ομάδες που είναι μέλη της FIBA. Το σύστημα διεξαγωγής του θεσμού έχει αλλάξει αρκετές φορές, μέχρι να φτάσει στη σημερινή μορφή του. Το ενδιαφέρον για το τουρνουά είναι μεγάλο. Αυτομάτως, τα προγνωστικά μπάσκετ για το Παγκόσμιο Κύπελλο αποτελούν αντικείμενο αναζήτης για το κοινό. Στις στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα, βρίσκετε τα βασικά, αλλά και πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα για τους αγώνες της διοργάνωσης.

Στο Μουντομπάσκετ 2023 λοιπόν, συμμετέχουν 32 ομάδες. Είναι χωρισμένες σε οκτώ ομίλους. Κάθε όμιλος έχει τέσσερις ομάδες. Οι δύο πρώτες από κάθε όμιλο, θα περάσουν στην επόμενη φάση. Σε αυτήν, δημιουργούνται τέσσερις όμιλοι με τέσσερις ομάδες στον κάθε έναν. Σημαντικό, ότι οι ομάδες παίρνουν μαζί τους τη συγκομιδή τους από τον πρώτο γύρο.

Στη δεύτερη φάση, οι ομάδες δίνουν από δύο αγώνες. Παίζουν με αντιπάλους που δεν συνάντησαν στην πρώτη φάση. Οι δύο πρώτες κάθε ομίλου της δεύτερης φάσης, συνιστούν τις οκτώ ομάδες των προημιτελικών! Εδώ, αρχίζουν τα νοκ άουτ. Που είναι δηλαδή τα προημιτελικά, τα ημιτελικά, ο μικρός τελικός και φυσικά, ο μεγάλος τελικός!

👉 Σε αυτήν τη σελίδα έχεις τα πάντα για την Ελλάδα Μουντομπάσκετ με πρόγραμμα, αποδόσεις και ρόστερ!

Στην πρώτη φάση πάλι, υπάρχουν και οι δύο τελευταίες ομάδες κάθε ομίλου. Αυτές παίζουν μετά για την κατάταξη 17-32. Σχηματίζουν τέσσερις ομίλους των τεσσάρων, επίσης «κουβαλάνε» τη συγκομιδή της πρώτης φάσης. Δίνουν από δύο αγώνες. Η κατάταξη προκύπτει ως εξής:

  • Οι πρώτοι κατατάσσονται στις θέσεις 17-20
  • Οι δεύτεροι κατατάσσονται στις θέσεις 21-24
  • Οι τρίτοι κατατάσσονται στις θέσεις 25-28
  • Οι τέταρτοι κατατάσσονται στις θέσεις 29-32

Επίσης, υπάρχουν και οι αγώνες για τις θέσεις 5-8. Οι τέσσερις ηττημένες ομάδες των προημιτελικών παίζουν δύο αγώνες. Οι δύο νικητές παίζουν στη συνέχεια μεταξύ τους για τις θέσεις 5-6. Οι δύο ηττημένοι για τις θέσεις 7-8.

Οι ομάδες με τα περισσότερα χρυσά μετάλλια σε Παγκόσμια Κύπελλα Μπάσκετ είναι οι ΗΠΑ (5) και η Γιουγκοσλαβία (5). Οι ΗΠΑ έχουν συνολικά 12 μετάλλια, και η Γιουγκοσλαβία 10. Όσον αφορά την Ελλάδα, έχει ένα ασημένιο μετάλλιο. Αυτό του 2006.

Εννοείται ότι η συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδος στη φετινή διοργάνωση ανεβάζει κατακόρυφα το ενδιαφέρον στην κατηγορία Προγνωστικά Μουντομπάσκετ. Η «Επίσημη Αγαπημένη» όλων των Ελλήνων θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό. Το στοίχημα στο Mundobasket είναι «καυτό»!

Μουντομπάσκετ Προγνωστικά στους Betarades

Το ελληνικό κοινό συνεπώς, αναζητά διαρκώς νέες πληροφορίες για την ενότητα Μουντομπάσκετ Προγνωστικά. Το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι στην τελική φάση συμβάλλει καθοριστικά σε αυτό. Στο Betarades.gr, στη σελίδα που βρίσκεστε τώρα, θα βρείτε τα πάντα για τα Προγνωστικά Μουντομπάσκετ. Κάθε μέρα, κατά τη διάρκεια του FIBA World Cup 2023, ανεβαίνουν εδώ τα σχετικά picks για τα ματς της διοργάνωσης. Από τη φάση των ομίλων, μέχρι και τον μεγάλο τελικό. Η κατηγορία Προγνωστικά Μουντομπάσκετ είναι 100% αφιερωμένη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ. Έτσι, σε αυτήν τη σελίδα θα βλέπετε μόνο τα tips για το Παγκόσιο. Βέβαια, υπάρχει και η γενική ενότητα Προγνωστικά Μπάσκετ όπου βλέπετε τις προβλέψεις για όλες τις διοργανώσεις.

👉 Δες εδώ τις στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα με αποδόσεις Μουντομπάσκετ!

Προγνωστικά Στοιχήματος Μουντομπάσκετ : Ο πίνακας

Όπως σε όλες τις κατηγορίες του Betarades.gr, έτσι και σε αυτήν με τα Προγνωστικά Μουντομπάσκετ υπάρχει ο αγαπημένος πίνακας! Πρόκειται για δύο πίνακες που σχηματίζουν… έναν μεγάλο. Το πιο χαρακτηριστικό πεδίο είναι αυτό με τα προγνωστικά της σημερινής μέρας. Είναι φανερός ο αγώνας για το Μουντομπάσκετ Στοίχημα και το προγνωστικό του. Στα αριστερά, διακρίνεται η διοργάνωση στην οποία υπάγεται το ματς, δηλαδή το Μουντομπάσκετ. Η ημερομηνία και η ώρα διεξαγωγής του παιχνιδιού φαίνονται κάτω από τον τίτλο του. Η απόδοση του προγνωστικού υπάρχει δίπλα από το σημείο, μαζί με το προτεινόμενο ποντάρισμα. Αυτό το νούμερο χρησιμοποιείται για να δείξει πόσο δυνατή είναι η πρόβλεψη. Δεν αποτελεί φυσικά το δικό σας ποντάρισμα. Αυτό, προκύπτει με βάση τις δικές σας δυνατότητες. Με τη λήξη του αγώνα, στον ίδιο πίνακα βλέπετε και το αποτέλεσμα. Αλλά και τον απολογισμό του προγνωστικού. Αν είναι κερδισμένο ή χαμένο, και κατά πόσο.

👉 Δες εδώ τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα με αγορές για τα προγνωστικά Μουντομπάσκετ!

Κάτω από τα ανοιχτά προγνωστικά ημέρας, υπάρχει ένας ακόμα πίνακας που δείχνει τα αποτελέσματα του συνόλου των picks. Ειδικότερα, φαίνεται πόσα ακριβώς προγνωστικά έχουν δοθεί συνολικά από τους Betarades για το Mundobasket. Επιπλέον, φανερώνει πόσα είναι κερδισμένα, πόσα χαμένα και σε πόσα υπήρξε επιστροφή πονταρίσματος. Δεξιά, βλέπετε τον συνολικό αριθμό των πονταρισμάτων, αλλά και τις συνολικές επιστροφές. Κάπως έτσι, προκύπτει και το τελικό ισοζύγιο. Με πράσινο χρώμα αν είναι θετικό, και με κόκκινο για το αρνητικό.

Είναι σημαντικό για τον παίκτη του στοιχήματος, να γνωρίζει πώς τα πήγε ο μπασκετικός tipster του Betarades.gr κάθε μέρα ξεχωριστά. Το έχουμε ρυθμίσει και αυτό! Διότι πατάτε το σχετικό κουμμπί για το γράφημα κερδών και βλέπετε το σαφές διάγραμμα. Είναι οι επιδόσεις στα προγνωστικά στοιχήματος για το Μουντομπάσκετ, κάθε μέρα! Αν πατήσετε πάνω στη μέρα που θέλετε, θα δείτε τον απολογισμό. Μέσω του διαγράμματος, παρατηρείτε και τη διακύμανση των επιδόσεων. Αντιλαμβάνεστε αν ο tipster είναι φορμαρισμένος, και βγάζετε τα συμπεράσματά σας. Το Betarades.gr σέβεται τις απαιτήσεις του στοιχηματικού κοινού και παρέχει ένα πλήρες πακέτο και στο στοίχημα στο Μουντομπάσκετ.

Μία σημείωση: Κάτω από το γράφημα κερδών, υπάρχει ακόμα ένας πίνακας. Είναι το Top-10 πρωταθλημάτων του Betarades.gr, όσον αφορά το ποσοστό επιτυχίας στα προγνωστικά. Δεν είναι μόνο για το μπάσκετ. Αφορά όλα τα αθλήματα και όλες τις διοργανώσεις. Διακρίνεται και ο μέσος όρος των αποδόσεων στις προβλέψεις για κάθε ένα από τα πρωταθλήματα του πίνακα.

👉 Εδώ βλέπεις ανά πάσα στιγμή το Μουντομπάσκετ Πρόγραμμα με αγώνες, ημέρες, ώρες και κανάλια!

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ – Πότε «ανεβαίνουν»;

Από το προηγούμενο απόγευμα και βράδυ, θα βρίσκετε στο Betarades.gr τα προγνωστικά για τους αγώνες της επόμενης μέρας. Ειδικά από τη στιγμή που τα ματς είναι και πρωινές ώρες, είναι σημαντικό οι αναγνώστες να έχουν χρόνο μπροστά τους για να μελετήσουν το προγνωστικό. Είναι πάγια τακτική του αγαπημένου σας στοιχηματικού site, να έχει έγκαιρα ο επισκέπτης στη διάθεσή του τα προγνωστικά Μουντομπάσκετ.