Νταβίνο Βέρχουλστ αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Ομάδα του είναι ο Απόλλων Σμύρνης.


 

O Απόλλων Σμύρνης έχει έρθει με… όρεξη στη μεγάλη κατηγορία και είναι έτοιμος για να δώσει τις μάχες του. Σε αυτές θα τον βοηθήσει και ο έμπειρος τερματοφύλακας, Νταβίνο Βέρχουλστ που ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα. Ο Βέλγος γκολκίπερ έρχεται ως ελεύθερος από τη Λόκερεν, μετά από επτά χρόνια παρουσίας του στον σύλλογο.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης:

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νταβίνο Βέρχουλστ (Davino Verhulst). Γεννημένος στις 25 Νοεμβρίου 1987, αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Έχει παίξει στη Λόκερεν από την οποία έμεινε ελεύθερος καθώς ο Βελγικός σύλλογος πτώχευσε. Ακόμα, έχει αγωνιστεί σε Μπέβερν, Γκενκ, Βίλεμ ΙΙ και Σιντ Τρούιντεν ενώ υπήρξε διεθνής με τις ομάδες Κ-18 και Κ-19 του Βελγίου.

Νταβίνο Βέρχουλστ: Το Who Is Who

Ο Νταβίνο Βέρχουλστ γεννήθηκε στις 25 Νοεμβρίου 1987 στην πόλη Μπέβερεν του Βελγίου. Έτσι, άρχισε να παίζει από μικρός στην ομώνυμη ομάδα της πόλης του. Πέρασε από τις ακαδημίες της, έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα και αποχώρησε το 2007. Έπειτα, υπέγραψε για τέσσερα χρόνια στην Γκενκ. Στο ενδιάμεσο, πήγε ως δανεικός στη Βίλεμ της Ολλανδίας.  Η ομάδα στην οποία καθιερώθηκε, ήταν η Λόκερεν. Πήγε εκεί το 2013, και έφυγε τώρα, το 2020, λόγω της πτώχευσης του συλλόγου. Είναι σταθερός γκολκίπερ, ψηλός, και θέλει να πάρει τα… γάντια σπίτι του στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Νταβίνο Βέρλχουλστ Highlights