Οι παίκτες ποντάρουν περισσότερο εν μέσω Covid-19

Ανανεώθηκε:
στοίχημα τυχερά παιχνίδια

Τα αποτελέσματα της πρώτης έρευνας σχετικά με τον εθισμό στα τυχερά παιχνίδια, έδειξαν πως όσοι δοκιμάζαν συχνά την τύχη τους προ Covid-19, συνεχίζουν να το κάνουν ή έχουν εντείνει τα πονταρίσματά τους, παρά την αναβολή των σημαντικότερων αθλητικών διοργανώσεων του πλανήτη.

Η έρευνα της Survation αποκάλυψε πως η πτώση που υπήρξε στον τζίρο μη τακτικών παικτών, έχει καλυφθεί από τα μεγαλύτερα ποσά που παίζουν πλέον οι τακτικοί επισκέπτες των διαδικτυακών καζίνο.

Η απουσία των μεγαλύτερων αθλητικών γεγονότων έχει ωθήσει τους παίκτες να καταφεύγουν σε άλλα τυχερά διαδικτυακά παιχνίδια όπως τα “live παιχνίδια”, η ρουλέτα και το μπλακτζάκ, τα οποία έχουν σαφώς μεγαλύτερο ποσοστό εθισμού σε σύγκριση με το στοίχημα. Η έρευνα διαπίστωσε επίσης πως το 41% των τακτικών παικτών άνοιξαν τουλάχιστον έναν καινούριο λογαριασμό από τη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέλος, ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως ένα πανεπιστημιακό πρόγραμμα, το GamStop, έδειξε πως υπήρξε αύξηση κατά 15% στους πρώην παίκτες που ζήτησαν να τερματιστεί ο αυτοαποκλεισμός τους από τότε πoυ εφαρμόστηκαν τα περιοριστικά μέτρα. Το GamStop, είναι ένα πρόγραμμα που επιτρέπει στους παίκτες να ζητούν αυτοαποκλεισμό από τις διακδικές στοιχηματικές πλατφόρμες.