Λάρισα: Απέκτησε τον Αλί Γκαζάλ! (vid)

Ανανεώθηκε:
ali gkazal ael

Η Λάρισα είναι ιδιαίτερα… ζεστή στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Έτσι, προχώρησε σε μια ακόμα κίνηση. Οι «βυσσινί» απέκτησαν τον Αλί Γκαζάλ, που ήταν ελεύθερος. Ο Αιγύπτιος υπέγραψε συμβόλαιο για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του Αλί Γκαζάλ ήταν η Φεϊρένσε, στην Πορτογαλία. Βέβαια, εκεί έκατσε λίγο, για έξι μήνες. Η βασική του θέση είναι αυτή του αμυντικού χαφ. Ωστόσο, μπορεί να βοηθήσει και σε άλλες θέσεις, όπως του κεντρικού αμυντικού. Οι άνθρωποι της ΑΕΛ είχαν εντοπίσει προβλήματα στο μεσοαμυντικό κομμάτι και θέλουν να τα λύσουν. Σε αυτό το πλαίσιο κινείται και η μεταγραφή του Αλί Γκαζάλ. Ο Αιγύπτιος μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση, και για παρτενέρ του Έργους Κάτσε, αλλά και για άλλες περιπτώσεις.

Ένα από δυνατά του στοιχεία είναι το ύψος του. Είναι 1.89, και αυτό είναι κάτι που επίσης έλειπε από τη Λάρισα. Συνεπώς, στα… χαρτιά τουλάχιστον, η ΑΕΛ έφερε έναν ποδοσφαιριστή που θα καλύψει πολλές αδυναμίες. Μένει αυτό να αποδειχθεί και στο χορτάρι.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση της Λάρισας:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή Aly Ahmed ALY MOHAMED (Aly Ghazal).

Ο Aly Ghazal είναι από την Τετάρτη στη Λάρισα και ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη και σήμερα υπέγραψε το συμβόλαιο του διάρκειας 1,5 χρόνου.

Ο Aly Ghazal είναι 27 ετών, έχει ύψος 1,89 και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Αιγύπτου, της Πορτογαλίας, της Κίνας και του Καναδά. Τελευταία του ομάδα ήταν η CD Feirense της Πορτογαλίας».

Αλί Γκαζάλ: To Who Is Who

Στην πόλη Ασουάν της Αιγύπτου, γεννήθηκε ο Αλί Γκαζάλ. Ημερομηνία γέννησής του είναι η 1 Φεβρουαρίου 1992. Αγωνίστηκε αρχικά στη χώρα του, και στην Κ23 της Γουαντί Ντέγκλα. Σύντομα όμως, έφυγε για την Πορτογαλία και τη Νασιονάλ. Στη συνέχεια της καριέρας του, πέρασε από την Κίνα (Χενγκφένγκ) και τις ΗΠΑ (Βανκούβερ). Συμμετοχές έκανε κυρίως στη δεύτερη. Τα πρωταθλήματα αυτά δεν ήταν σε υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού και αυτό αποτελεί ένα ερωτηματικό για την προσαρμογή του στην Ελλάδα. Ωστόσο, το πέρασμά του από την Φεϊρένσε, για έξι μήνες, το 2019, είναι σημαντικό. Πήρε 12 παιχνίδια εκεί πέρα, και έδειξε καλά στοιχεία. Το πρώτο μισό της φετινής σεζόν ήταν ανενεργός, αφού δεν είχε ομάδα. Παρόλα αυτά, ήρθε τώρα στη Λάρισα και θέλει να δείξει τι αξίζει.

https://www.youtube.com/watch?v=YvKlhR4nJFA