Κόπα Άφρικα 2021: Αναβολή ως τον Οκτώβριο τα προκριματικά

Ανανεώθηκε:
αναβολές κοπα αφρικα

H Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία στην Αφρική (CAF) αποφάσισε και αυτή την αναβολή δύο γύρων της προκριματικής φάσης του Κόπα Αφρικα, στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού! Έτσι το ποδοσφαιρικό κουπόνι μειώνεται ακόμη περισσότερο μέσα στο Μάρτιο.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συγκεκριμένα ο 3ος και ο 4ος γύρος των προκριματικών, που επρόκειτο να λάβουν χώρα το διάστημα 25-31 Μαρτίου,  αποφασίστηκαν να αναβληθούν από την CAF μέχρι νεωτέρας, δίχως να υπάρχει προς το παρόν ξεκάθαρο πλάνο για το πότε θα διεξαχθούν τελικά.

Το Κόπα Άφρικα 2021 έχει ως κανονική ημερομηνία διεξαγωγής τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2021, σε αντίθεση με την πρόσφατη διοργάνωση που διεξήχθη τους καλοκαιρινούς μήνες στην Αίγυπτο.  Γίνεται ξεκάθαρο πως οι προκριματικές φάσεις θα πρέπει να ολοκληρωθούν πριν το τέλος του έτους και οι ημερομηνές πλέον είναι περιορισμένες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 3ος και ο 4ος προκριματικός γύρος θα μετατεθούν ως τον Οκτώβριο. Σε περίπτωση που η εξάπλωση του κορωνοϊού μειωθεί δραστικά, η CAF θα επανεξετάσει το θέμα.