*1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Λιγκ Καπ Σκωτίας. Μονές αναμετρήσεις, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί η διαδικασία των πέναλτι, με την ομάδα που κερδίζει να παίρνει έναν έξτρα βαθμό.

*Στην επόμενη φάση προκρίνονται οι πρώτες κάθε ομίλου, καθώς και οι τρεις ομάδες με την καλύτερη συγκομιδή βαθμών που κατέλαβαν τις δεύτερες θέσεις.

*Τρεις σερί αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΙΝΒΕΡΝΕΣ (Τσάμπιονσιπ)

Προηγούμενο ματς: Η Ινβερνές κέρδισε 1-4 εκτός έδρας την Κόουβ Ρέιντζερς, ανοίγοντας το σκορ στο 10’ με παίκτη υπό δοκιμή, πριν ισοφαριστεί στο 22’ από τον Ολαντίπο. Και σκόραρε τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο με τους Ντάνκαν (48’), Μπέιτς (64’), Κάργκμπο (86’).

Η Ινβερνές κατάφερε να επιστρέψει στο Τσάμπιονσιπ, κόντρα σε τιμωρίες και αφαιρέσεις βαθμών, αφού πήρε τον τίτλο της Λιγκ 1, με δύο βαθμούς διαφορά από την δεύτερη θέση, αλλά αφού είχε ξεκινήσει τη σεζόν με -5 βαθμούς! Και φέτος, για πρώτη φορά μετά από δύο σεζόν, δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα με λιγότερους βαθμούς!

Επομένως είναι και λογικό να παραμένει στον πάγκο της ο Σκοτ Κέλαχερ, ο οποίος ξεκίνησε ως υπηρεσιακός στην ομάδα και από το 2024 είναι ο μόνιμος τεχνικός της ομάδας!

Στα φιλικά της παιχνίδια έκανε αυτά που έπρεπε, κερδίζοντας τα τρία από τα τέσσερα, χάνοντας το άλλο, το πιο δυνατό από αυτά που έδωσε, με 0-4 εντός έδρας από την Ρος Κάουντι!

Στατιστικά

*4/4 over 2,5 στα τελευταία φιλικά παιχνίδια της.

*3/4 G/G στα τελευταία φιλικά παιχνίδια της.

Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ & Κουπόνι EFOOD
stoiximan logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΙΣΤ ΦΑΪΦ (Λιγκ 1)

Προηγούμενο ματς: Η Ιστ Φάιφ έφερε 0-0 εκτός έδρας με την Κόουβ Ρέιντζερς.

Η Ιστ Φάιφ κατάφερε να μείνει στην κατηγορία, με βοήθεια άλλων, αφού η ίδια έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με την Κόουβ Ρέιντζερς, απλά η Χάμιλτον έχασε, με αποτέλεσμα να τερματίσει στην τελευταία θέση παραμονής, στην όγδοη του πρωταθλήματος.

Είναι από τις ομάδες που επέλεξαν να μην δώσει ούτε ένα φιλικό παιχνίδι! Ίσως σε αυτό να έπαιξε ρόλο και το γεγονός πώς γίνονται κάποιες εργασίες στο γήπεδό της, ώστε να είναι έτοιμο στην πρεμιέρα των επίσημων υποχρεώσεων της, με την Μόρτον την ερχόμενη Τρίτη.

Στον πάγκο της παραμένει ο Ντικ Κάμπελ, ενώ γενικά είναι από τις ομάδες που δεν κάνουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ τους κάθε χρόνο.

Στατιστικά

*3/4 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

*3/5 N/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*4/5 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

Ινβερνές – Ιστ Φάιφ στην Stoiximan
stoiximan logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ